hvordan man bruger 12v batteri til opladning en 6v batteri

hvordan man bruger 12v batteri til opladning en 6v batteri

Batteriladere bruges til at opretholde elektrisk ladning på en sekundær celle batteri . Som et batteri udledninger , kombinerer elektrolytten i batteriet med elektrode materiale , der forårsager krystal formationer . Batteriladere vende den kemiske reaktion , der skaber de krystaller , således foryngende batteriet . For en batterioplader til at fungere korrekt , skal opladeren spænding være det samme som batterispændingen . Anvende for meget spænding til et batteri vil forårsage elektrolytten til at overophede , og vil skade batteriet . . Med et par ændringer , en lavere spænding ( såsom en 6V ) batteri kan oplades med en større ( f. eks 12V ) strømforsyning

Du skal bruge: .
En 12V DC batterilader med batteri klemmer
To 100u03A9 ( ohm ) , 5W modstande .
Elektriske tænger .
Vinyl tape .
Loddekolbe og loddetin.


1 .
Snip batteriet klemmer ud af opladeren , mens omkring fire inches af tråd på batteriet klemme . Marker den ledning, der tidligere gik til den positive batteriklemme ved at placere et stykke tape på det . Strip den snipped enderne af batteriklemme ledning og batteri oplader ledninger på omkring en halv tomme af isolering .
2 .
Lod den positive batteriopladeren ledning til en af hovedpersonerne på den første modstand . Dække loddede fælles med tape , når de fælles køler . Lodde den frie lede af den første modstand i fællesskab til en af ledningerne på usammenhængende modstand og positive batteriterminaldæksler ledning . Cover fælles med tape , når de fælles køler .
3 .
Lod den frie bly på den anden modstand i fællesskab at den negative batteriet terminalen og den negative batterioplader ledning . Dække loddede fælles med tape , når de fælles køler .

gode råd og advarsler


 • Nogle lovregulerede batterilader batteriet til at besidde en vis spænding ( typisk 9V eller mere ) , før opladeren tændes . Læs opladeren brugsanvisningen , inden den ændrer batteriopladeren .
 • Denne ændring er beregnet til sive opladere alene. Skader til batteriet , opladeren eller den elektriske modstande kan opstå , hvis denne ændring er udført på en hurtig-oplader .
 • Batteriopladere producere 1 Ampere eller mere af elektrisk strøm , der forårsager elektriske komponenter til at varme op . Vær forsigtig , når du fjerner opladeren fra batteriet .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre forlygter på en Saturn aura
  hvordan du installerer en termostat i en Ford 4,0 liter
  hvad er en visker relæ skifte?
  hvordan man kan sammenligne Michelin & Bridgestone pickup truck dæk
  hvordan man kan lave volvo vinduesviskerne
  hvordan man kan teste og oplad et bilbatteri
  hvordan du installerer en dør weatherstrip i en Mustang
  bil & deep cycle batteri faq
  hvordan du installerer motor monterer på en gade stang
  skridt til at genopbygge en motor