hvordan man stopper bildøre fra indefrysning lukket

hvordan man stopper bildøre fra indefrysning lukket

Bildøre kan fryse lukke , når vejret bliver koldt nok til at fryse vand udenfor . Dette skyldes, at det vand, der kommer ind i revner af døren vil trænge ind på sorte gummipakning . Når temperaturen falder , og fryser det vand den får den til at fryse gøre sorte gummipakningen holde sig til selve bilen . Hvis du følger nedenstående instruktioner vil du være i stand til at danne et beskyttende lag over den sorte gummi forsegling og hjælpe med at forhindre vandet fra klistrer til sælen og i sidste ende om indefrysning af døren lukket .

Du skal bruge:
Cooking spray
. køkkenrulle .


1 .
at holde bil døre fra indefrysningen lukket , skal du starte med at lokalisere den sorte gummipakning på indersiden af bildøren . Biler bruge denne forsegling for at holde vand , vind og andre ting ud af bilen .
2 .
Når du har fundet seglet skal du sprøjte en lys belægning af madlavning spray , den non-stick ting til tætning . Tag din tid , og vær forsigtig ikke at få det hele bilen , da det kunne plet lædersæder , vil det bare gnides de fleste overflader.
3 .
Når du har sprøjtet et tyndt lag madlavning spray du skal bruge en køkkenrulle og forsigtigt gnide spray i den sorte gummipakning . Sørg for at få madlavning spray over hele sorte gummipakning for de bedste resultater .
4 .
Nu skal du gentage denne proces på andre døre for at holde bilen døre fra indefrysning lukket .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en hale pære på en Kia Sportage
den bedste kvalitet auto batterier
hvordan man kan genoplade klimaanlægget på min ford freestyle
hvordan man arbejder med glasfiber til bilreparationer
hvilken slags skade gør sukker gøre for at en gastank ?
hvordan man programmerer en GMC nøglering
DIY : Pontiac g5 olieskift
hvordan man kan buff aluminium krom
hvordan man kan ændre rotorer på en Chevy Tahoe
elektroniske vs mekanisk flasher relæ