hvordan man kan ændre Serpentine bælte på Jeep Liberty CRD diesel

hvordan man kan ændre Serpentine bælte på Jeep Liberty CRD diesel

Det er den måde jeg gør det . Hvis du kommer til skade eller bryde noget i færd med at gøre dette , er det ikke min skyld . Dette er rådgiver , er du ansvarlig for dine egne handlinger . Læse anvisningerne , før du begynder at
Sværhedsgrad afhænger af dit niveau af erfaring og kapacitet

Du skal bruge: . .
købe en erstatning bælte , få en god en
 Du ønsker ikke at gøre dette meget ofte .
 Gemme kvitteringen , hvis du får den forkerte .
.
Kan være en god idé at få en Serpentine bælte udskiftning værktøj .
.


1 .
Klik på diagrammet ovenfor for at se hele billedet .
Tag bælte ud af det er indpakning og lad det slappe af . Det foreslås at frakoble batteriet .
Det Stramning Trisse er skiven med 2 cirkler omkring det i mit diagram . Kig på seleforløb diagrammet , sørg for at det er det samme som routing du ser på motoren . Tag billeder, hvis i tvivl . Der bør være en routing diagram under emhætten .
Placer en 15mm -stikket på Stramning Taljer og træk den med uret , når de står over forsiden af Jeep . Dette vil sætte slaphed i selen , så du kan smutte det ud fra under øverst i midten lille skive , B. Slap spændingen på strammerullen og forlade skruenøgle på det . Du kan få bæltet ud uden at fjerne skruenøgle . Der er stadig nogle spændinger på skive , gør det ikke gal ved at lade det flop ned . Du kan bryde den . Efterlad skruenøglen på skive , er der stadig spænding om remskiven og lade det løs vil skabe flere problemer .
2 .
Rul gamle bælte fra remskiver . Pas på ikke at skrabe fingre og arme . Gem gamle bælte , ikke klippe det , hvis den nye bælte ikke passer , kan du blive nødt til at sætte den tilbage på gå få den rigtige bælte .
I diagrammet , A betyder ovenstående , B betyder under og 3 .
Tryk på skruenøgle på Stramning Trisse , hold den der . Skub bælte under den sidste skive , den øverste i midten. Sørg for, at selen er omkring hver skive den retning er det meningen at gå rundt om hver skive . Sørg for, at selen er i midten af hver skive og ikke halvvejs ned af en trisse . Slap pres på Stramning Trisse . Tjek dit arbejde , sørg for at det er rigtigt . Tjek det igen . Når du starter motoren , hvis selen er på forkert . Motoren kunne overophede , kan det kaste selen slukket eller rippe bælte og ødelægge det . Du kan have at sætte den gamle bælte tilbage på , at gå få en anden bælte .
Få alle de værktøjer fra Jeep . Hvis Klar starte motoren . Kom ud og se bælte i et minut . Hold hænderne væk fra blæseren . Hvis du hører floppe , er en slapping støj eller noget ikke rigtigt . Luk motoren slukket og find ud af hvorfor .
Gem gamle bælte , just in case . En forhandler ville have opkrævet $ 100,00 plus udgifter til reservedele , for hvad du lige gjorde .

gode råd og advarsler


 • Det kan være en god idé at fjerne Air Renere Box fra Jeep , at have mere plads at arbejde og se hvad du laver .
 • Nogle arbejdslamper få HOT , ikke brænder dig selv eller Jeep .
 • Det er den måde jeg gør det . Hvis du kommer til skade eller bryde noget i færd med at gøre dette , er det ikke min skyld . Dette er rådgiver , er du ansvarlig for dine egne handlinger . Læse anvisningerne , før du starter .
 • Det er på tide at beslutte , om du virkelig ønsker at gøre dette selv , eller betale for at få det gjort .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan måle drivlinje vinkler
  DIY : kan du gøre en bremse flush dig selv?
  hvordan man kan teste en 12- volt bilbatteriet med en spænding instrument
  hvordan man kan lave vinduesviskerne
  hvordan man justerer forlygter i en Kia Rio
  hvordan man deodorize en pickup
  den bedste måde at rense fabrik alufælge
  Definitionen af en bremserotortemperatur
  hvordan man kan ændre en Ford F150 luftfilter
  DIY sodablasting