hvordan man kan ændre en jeep dæk

hvordan man kan ændre en jeep dæk

Ændring af et dæk på din Jeep Wrangler er en færdighed, som vil komme i handy , hvis man er alene og få en flad . Vide hvor man kan finde stikket , lug skruenøgle og reservehjul vil gøre opgaven lettere . Du vil også få brug for at vide hvor du skal placere donkraften under din Wrangler . Hvis du får en flad , mens du kører din Jeep , forsøge at få bilen så langt væk fra vejbanen som muligt, og se efter en flad stedet for at skifte dæk

Du skal bruge: .
Lug skruenøgle
. Jack .
Reservehjulet .


1 .
Åbn bagklappen af din Jeep og find Jack og flig skruenøgle i den bageste bagagerum . Fjern de værktøjer og lægge dem ud , hvor du kan se hvad du har at arbejde med .
2 .
Løsn lug møtrikker på hjul med den flade dæk . Må ikke fjerne dem endnu , bare bryde dem løs . Position donkraften under akslen røret ved siden af fladt dæk .
3 .
Drej skruen på stikket ved hjælp af stikket håndtaget fra værktøjskassen , indtil dækket er hævet over jorden . Fjern lug nødder fra hjulboltene og fjerne hjulet fra Jeep .
4 .
Fjern reservehjulet fra holderen på bagsiden af Jeep bruge lug nøgle til at fjerne fastholde nødder på det . Skub reservehjulet på hjulboltene hvor det flade dæk var . Installer lug nødder med hånden for at holde dækket på plads .
5 .
Sænk donkraften , indtil dækket er på jorden , og spænd lug nødder med lug skruenøgle . Tag stikket ud under Jeep og sæt den tilbage i opbevaringsrummet på bagsiden af din Jeep .
6 .
Placer det flade dæk på reservehjulet luftfartsselskabet på bagsiden af din Jeep. Installer de tre fastholde møtrikker og spænd dem med lug skruenøgle . Retur donkraften håndtag og slæbe nøgle til at lagerområdet i den bageste af Jeep .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre vinduesviskerne på en Toyota Camry
hvordan man kan justere rattet i en Ford lastbil
hvad man skal bruge til rengøring af indsprøjtningsdyser
hvordan man tilslutte en timing lys
hvordan man laver en solsejl til autos
Hvor tit skal jeg tømme tanken på min kompressor ?
hvordan du udskifter en hale pære på en Kia Sportage
hvordan man kan lave vinduesviskerne
hvordan du ændrer dit egen olie og filter
hvordan man kan ændre bremseklodser på en Spitfire