hvordan man kan fjerne shadowline på en bmw

hvordan man kan fjerne shadowline på en bmw

" Shadowline " er , hvad BMW 's vendinger afskærmes trim , der kommer som en option på bilerne han sælger . Normalt BMW'er kommer med kromlister . Shadowline giver en mere dæmpet , monoton udseende til bilen . Men det ser ikke for alle, og nogle ejere vil måske fjerne SKyggeBæreliSTe hvis deres bil blev optioned med det . En anden grund til at fjerne trim er at opgradere det . Fjernelse af trim er ikke meget vanskeligt , men man skal være opmærksom på at undgå ridser eller beskadige malingen

Du skal bruge: .
Afdækningstape .
Tynd, flad skruetrækker .
Plastic spartel .
Windex eller lignende renere .
Blød børste .
Touch-up maling .


1 .
Start med den forreste venstre eller forreste højre dør . Fjern de vandrette trim brik placeret i bunden af vinduet . Placer en længde på malertape på døren , langs kanten af trim .
2 .
Skub en lille skruetrækker eller spartel under trim , ved hjælp af et stykke klæde mellem skruetrækkeren og trim . Start ved bagkanten af vinduet og vip op meget forsigtigt , at arbejde hen imod den forreste kant af vinduet . Trim vil løfte nok for dig til forsigtigt at trække trim op og ud af bilen .
3 .
Rens ud snavs og støv under trim ved at sprøjte den med Windex eller en lignende mildt rengøringsmiddel , så børste det af med en blød børste . Touch op nogen små ridser og skrammer , der udviklede sig fra at fjerne trim med touch-up maling .
4 .
Fjern det øverste vindue trim næste . Luk døren , og find gummipakningen placeret over trim og under trim . Åbner døren og inspicere dets øverste kant . Find den lille , runde , sorte plastik knap , der holder i slutningen af det øverste gummi dørtætningen til døren . Lirke knapperne ud forsigtigt med spidsen af en skruetrækker .
5 .
Løft kanten af døren segl og træk den op og væk fra døren . Seglet skal komme løs let . Træk døren forseglingen løs fra bagkanten af døren , spejlet hele vejen til det udvendige bagfra monteret på døren . Lad trim hænge ved vinduet . Må ikke fjerne det helt .
6 .
Fjern døren trim ved at fjerne klippene ( placeret under døren stempel) , der nu er udsat for . Klippene holde fast i trim med to faner , der går gennem den firkantede huller i trim og fold over trim . Brug et sæt af tang til at klemme faner sammen , så de kan smuttede igennem firkantede huller i trim . Hvis du ikke kan få styr på kanterne af fanerne med tænger , skal du bruge en lille , skarp skruetrækker til at lirke op fanerne nok til at fange dem med en tang .
7 .
Lift trim ud af klippene og væk fra døren , når klippene er flyttet ud af vejen . Fjern klip fra bilen ved at skubbe en skruetrækker under klippene og løfte dem samtidig vride dem . Gør dette langsomt , så du ikke ridser lakken.
8 .
Gentag processen over for alle fire døre ( eller alle fire vinduer , hvis bilen ikke er en fire-dørs ) . Rengør støv og snavs væk med den bløde børste og Windex . Touch op nogen rifter eller ridser .


Relaterede artikler


hvordan man kan fastsætte en base coat
hvordan man får lugter ud af bilsæder
snekæder vs sne kabler
hvordan du skal aflevere af gamle olie fra en bil
hvordan man kan rense en Silverado lambdasonde
hvordan du udskifter Buick bageste skivebremser
hvordan man kan komprimere stivere
hvordan man kan tilføje luft til kvælstof dæk
hvordan man kan lave interiør bil ridser
den bedste måde at montere en magnetisk antenne til et køretøj