hvordan man kan komprimere stivere

hvordan man kan komprimere stivere

Automotive fjedre skal være stærk nok til at bære hele vægten af chassis og transmission . På grund af dette , de indeholder en enorm mængde potentiel energi . Stramning spolen foråret på en strut forsamling , hvis det gøres forkert , kan være en af de farligste opgaver i auto vedligeholdelse . Udført korrekt , er det en simpel procedure , der tager kun et par minutter pr foråret

Du skal bruge: .
2 forårsløg kompressorer
Topnøgle .


1 .
Seat en af de rillede " hoveder " i foråret kompressoren på det højeste ( øverste ) spole af spankulere foråret . Sæde de andre lederen af samme fjederspænderen på det laveste spolen af samme spankulere foråret . Fjederspænderen bør selv være parallel til den centrale spankulere del af foråret .
2 .
Wiggle den rillede dele af fjederspænderen frem og tilbage , om nødvendigt , for at sikre, at de er fast siddende på foråret bredbånd . Justere enhver fastholdende benene på kompressoren , hvis den findes , så de er fuldt beskæftiget med foråret bredbånd . Hånd-spænde bolten på fjederspænderen , så det er fast fastspændt på foråret bredbånd .
3 .
Vedhæft en anden fjederspænderen , som instrueret i Trin 2 , direkte på tværs af spankulere ( med andre ord , på den modsatte side af spankulere ) fra første kompressor . Som før , sørge for, at kompressoren rillerne fast sidder på foråret bredbånd , og at eventuelle fastholdende ben er fuldt optaget . Endelig , hånd- spænd møtrikken på den anden fjederspænderen .
4 .
Spænd møtrikken på første , så den anden , fjederspænderen med en topnøgle . Arbejde fra side til side , stramning den ene side af foråret med et par vender derefter stramme den anden side med det samme antal omgange . Det holder selv , sikre spænding på foråret
5
Undersøg gummi del af spankulere samling-. placeret mellem foråret og metal boliger til spankulere-at kontrollere , at Det er ikke længere under pres fra foråret . Dette er din cue , at det er sikkert at fjerne det øverste møtrik fra spankulere forsamling . Udfører de nødvendige vedligeholdelse , som kan omfatte udskiftning af spankulere eller andre dele af forsamlingen , og stram top møtrikken til producentens foreslåede moment , før du fortsætter videre til næste trin .
6 .
Løsn spolen kompressorer et par omgange på et tidspunkt , der arbejder fra side til side , ligesom du gjorde da du strammet dem .

Tips og Advarsler


 • foråret skal være forsvarligt komprimeres , og alle spændinger fra enderne af spankulere forsamling , før du fjerner den møtrik , der holder spankulere komponenter sammen . Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlig personskade, beskadigelse af udstyret eller endda døden .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre svaje baren bøsninger på en Jeep Cherokee
  hvordan du fjerner fælg belægning
  hvordan du gør din egen sol nuancer til biler
  hvordan man kan polere alufælge
  hvordan man kan ændre olie i en ironhead Sportster
  hvordan du fjerner sten fra slidbanen
  hvordan man kan ændre bremseklodser på en Spitfire
  hvordan man programmerer en selvspændende honda element
  hvordan man våd rengøre et papir luftfilter
  hvordan man kan ændre olie med en pumpe