hvordan man kan lave bølger i autolak

hvordan man kan lave bølger i autolak

Bølger , drypper og løber i dit autolak er almindelige tegn på tunge påføring . Når malingen tørrer , vil det efterlade de ikke er attraktive teksturer , der kræver særlig opmærksomhed. Du kan tage din bil til en professionel til at have rådet bod herpå . Dog forvente at betale et par hundrede dollars . Som et alternativ , kan du løse problemet selv . Et par enkle trin vil hjælpe dig med at slippe af med de grimme ufuldkommenheder og gendanne din bil maling tilbage til normal

Du skal bruge: .
Løs grus eller fine sandkorn sandpapir .
Maling.
Klar lak .
2 pensler .


1 .
Match og købe bil maling og slutstrygning . Tag en lille chip af maling fra bølger for en præcis farve match . Et organ butik eller auto butik vil være i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige farve . Brug størrelsen af bølgerne til at vurdere, hvor meget maling du skal bruge .
2 .
Køb bøde eller løs grus sandpapir til at udjævne bølgerne . Løse sandkorn Papiret er beregnet til store , krævende opgaver . Hvis bølgerne er små , vil fine sandkorn gøre arbejdet .
3 .
Sand bølgerne i en cirkulær bevægelse , indtil overfladen er jævn.
4 .
Skyl bilen til at fjerne alle sand partikler . Sand partikler tilbage på bilen vil skabe rejst overflader under din nye maling . Så mens du er fastsættelse af en problem , skal du oprette en anden . For at undgå dette , skylles bilen med vand .
5 .
Lad bilen helt tør . Forsøg på at genindføre maling til våd bil vil få malingen at dryppe .
6 .
Brug en lille , 1- tommer , touch-up børste til at påføre ny maling på den slebne område . Hvis dit slebet område er stort , skal du bruge en 4- tommer pensel i stedet . Påfør i glat , strøg jævnt for at undgå nye bølger .
7 .
Anvend klar lak . Tillad malingen tørre i ca en time . Brug en ren pensel til at anvende et tyndt lag klarlak . Hvis den forrige lakering er gammel , gælder klar lak på hele bilen til at udjævne farven .
8 .
Lad bilen til tørre i cirka 24 timer.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke kan finde en eksakt farvematch , skal du re- male hele bilen for at undgå pletter i din maling .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan lave bølger i autolak
  hvordan man kan skrue op for tomgang på en weber carb
  hvordan man kan rense oxideret autolak
  hvordan du udskifter lug bolte på en Lexus 300
  hvordan man kan lave din forrude i Florida
  hvordan man kan justere forlygter i en Toyota Prius
  hvordan du fjerner slæbe bolte
  hvordan man kan gemme motor topstykker
  hvordan man kan finde, hvor motorkoelevand forsvinder til ?
  hvordan man kan kontrollere olien i en Honda CR -V