hvordan man kan oplade tandem deep cycle batterier

hvordan man kan oplade tandem deep cycle batterier

Bilbatterier kommer i alle former og størrelser , men en deep cycle batteriet er designet til at være drænet næsten helt , så lades op igen på en regelmæssig basis. At oplade to af dem , har du et par forskellige muligheder, afhængig af hvilken type opladere du har til rådighed for dig . I dette tilfælde er projektet oplades to deep cycle batterier , og opladeren er en standard automatisk 12- volt oplader

Du skal bruge: .
Open-skruenøgle sæt
12- volt automatisk batterilader .


1 .
Find batterier og bruge open-end skruenøgle at frakoble batteriet terminalerne fra batterierne . Afbryd det negative terminaler først og derefter den positive terminaler . Dette skulle efterlade dig med to batterier med noget tilsluttet dem .
2 .
Tilslut den røde klemme på batteriopladeren til den positive (+ ) terminal på første batteri, så tilslut sorte klemme på batteriopladeren til den negative (-) terminal på den første batteriet . Stik i den automatiske batterioplader for at starte opladningen . Den automatiske opladeren slukker automatisk, når batteriet er fuldt opladet .
3 .
Gentag processen med det andet batteri når den første batteriet er helt opladet . Tilslut batteriet forbindelser til terminalerne ved hjælp af en open-end skruenøgle .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har adgang til en 24- volt oplader , så er det er muligt at oplade to batterier på én gang . Kig på batterierne , og se om der er en ledning , der forbinder pluspolen på en batteri til den negative terminal af en anden . Hvis ja, er batterierne tilsluttet i en 24- volt output . Tilslut batteriopladeren til de to batterier , med den sorte klemme gå til den negative terminal på ét batteri , og den røde går til positive på den anden .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre servostyring pumpen på en Lincoln ls v -8
  hvordan man kan justere Nissan forlygter
  hvordan man bruger gummi - støttet tæppe i biler
  hvordan man kan læse motorcykel dækstørrelser
  hvordan man kan erstatte mistede nøgler til en brugt gm køretøj
  hvordan du udskifter Audi TT batteri
  hvordan man kan fortælle, hvis stivere er slidt op
  hvad er den korrekte måde at hoppe en bil med et dødt batteri ?
  hvordan du tilslutter en XM radioen til en forstærker
  hvad der kan bruges til at rense en fan bælte ?