Hvordan kan jeg bløder bremser på en Honda Civic lx ?

Hvordan kan jeg bløder bremser på en Honda Civic lx ?

Sletning af din bremserør er en måde at sikre , at luftbobler, kan ophobes i bremsevæsken er tvunget ud . Luftbobler i bremsevæsken vil hindre muligheden for din hydrauliske bremser effektivt stoppe bilen . Honda Civic LX ejere har et par valgmuligheder med hensyn til denne opgave . Den bedste måde at bløde dine bremser er at have en person i køretøjet trykke på bremsepedalen , mens en anden person håndterer strømmen af bremsevæske fra hver bremse

Du skal bruge: .
Tire jern
. Donkraft .
Jack står .
10- mm skruenøgle .
Bremse bløder kit .
Drypbakken .
DOT -3 bremsevæske .


1 .
Park Honda i et område , der vil give dig mulighed for sikkert arbejde på alle sider af køretøjet . Du skal være væk fra forbipasserende trafik , på en forholdsvis flad overflade , samt væk fra kantsten .
2 .
Løsn lugnuts på hvert hjul med dæk jern .

3 .
Placer donkraft under rammen af Honda nær den bageste kofanger og løft køretøjet. Sted bukke under rammen og resten af køretøjet på tribunerne .
4 .
Fjern lugnuts på baghjulene og træk hjulene fra hjulboltene .
5 .
Åbn hætten af Honda . Fjern hætten på hovedcylinder . Hovedcylinder er beliggende nær forruden på førerens side af køretøjet .
6 .
Få din assistent sidde i førersædet , skal du trykke på bremsepedalen og holde presset på pedalen , indtil Det er helt i bund .
7 .
Sæt røret fra bløder kit til udluftningsventilen på højre bag caliper af køretøjet . Åbn udluftningsventilen med den 10- mm skruenøgle . Placer drypbakken under bløder kit røret .
8 .
Monitor strømmen af bremsevæske gennem føre kit rør . Tillad bremsevæske at flyde fra glasset indtil der ikke er luftbobler i strømmen af bremsevæske .
9 .
Luk bremsevæske udluftningsventilen på højre baghjul bremse . Fjern bløder kit røret fra udluftningsventilen
10
Når du er færdig med den rigtige bagbremsen , gentag blødning proces for hver bremse i følgende rækkefølge : . venstre bagbremse , højre forbremsen , og endelig den venstre forbremse .
11 .
Sæt hjulene tilbage på hjulboltene . Skruen på lugnuts i hånden . Løft køretøjet til at fjerne stikket står før sænkning den til jorden . Stram lugnuts med dæk jern .
12 .
Fyld hovedcylinder med DOT -3 bremsevæske , indtil væsken er inden for 1/4-inch fra toppen af beholderen . Udskift hovedcylinder hætten .

gode råd og advarsler


 • Rækkefølgen af blødningen er vigtig . Du bør starte på den fjerneste punkt fra hovedcylinderen og ender ved den nærmeste bremsen .


 • Relaterede artikler


  GMC starteren fjernelse
  hvordan man hul Iridium tændrør
  hvordan du fjerner en blind plet spejl
  hvordan man kan fjerne vand pletter på biler & forruder
  hvordan du fjerner Chevy sadel tanke
  korrekte måde at sikre bil sædebetræk
  hvordan man justerer remstrammer på en Toyota Corolla
  hvordan du fjerner de bageste skivebremser på en Yukon
  hvordan man kan holde støbning på bilruder rene
  hvordan du udskifter den dårlige tændrør i din bil