hvordan du udskifter et bælte i 1996 i et Pontiac Grand Am

hvordan du udskifter et bælte i 1996 i et Pontiac Grand Am

Udskiftning af Serpentine bæltet på din Pontiac Grand Am kan blive nødvendig, hvis selen viser tegn på slitage eller er beskadiget på nogen måde. Serpentine bælte er ansvarlig for at køre vandpumpe , generator og andet tilbehør på forsiden af din motor . En beskadiget bælte er tilbøjelige til at mislykkes , så overophedning af motoren og batteriet til decharge. En ny Serpentine bælte kan købes på de fleste Bilreservedelsforretninger eller fra Pontiac forhandler, hvis du har brug for at ændre det

Du skal bruge: .
Breaker bar
. Socket sæt .


1 .
Fjern negative batterikablet fra batteriet terminalen ved hjælp af en skruenøgle til at løsne fastholde bolten på kabelende . Isoler kablet fra batteriet , så det ikke kan uheld kontakte batteriet, mens du arbejder .
2 .
Find Serpentine remstrammer på forsiden af motoren . Det strammer er en lille trisse monteret på en fjederbelastet arm og er ansvarlig for stramning af båndet på tilbehøret snoretræk .
3 .
Placer en stikkontakt og breaker bar på bolten i midten af rullen. Drej afbryderen baren mod uret for at lette spændingen på bæltet .
4 .
Fjern den gamle rem fra remskiver og kassér det . Installer den nye rem på remskiver , og sørg for , at det følger den samme sti som den gamle bælte .
5 .
Drej afbryder bar uret , således at strammeren at stramme bæltet . Lad ikke strammer til snap tilbage, når de lader det eller vil der ske skader på spændet og interne forår.
6 .
Installer den negative batterikablet på batteriet terminalen og stram bolten med en skruenøgle . Start motoren og kontroller , at selen holdning er korrekt på rullen . Hvis det ikke kører rigtigt på remskiver , er nødvendige tilpasning eller skader på bæltet vil forekomme .

gode råd og advarsler


 • Stien at selen følger over Den remskiver er afgørende for korrekt drift af tilbehøret . Installation af selen forkert vil få tilbehør til at vende den forkerte retning , således at motoren blive overophedet og ødelagt at forekomme, til generatoren og andet tilbehør . Følg diagrammet på køleren støtte under kølerhjelmen for korrekt bælte sti .


 • Relaterede artikler


  hvordan man opbygger en bil relæ brik
  hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil, der brænder ikke gas ordentligt
  Honda Civic motorproblemer
  hjemmelavet forruden de - ICER
  Definitionen af en bremserotortemperatur
  Hvad skal jeg bruge til at rense metal hjul på en bil ?
  hvordan man kan vide, hvornår en karburator går dårligt
  gør det selv auto stammen stivere installation
  hvordan man kan kontrollere den forreste ende af en Jeep Cherokee
  virkninger af bilos