hvordan man beregner ft lbs .

hvordan man beregner ft lbs .

For visse programmer, f. eks påboltning en topstykke eller sætte hjul på , skal du sørge for , at lukkemekanismen du strammer er installeret bruger den korrekte FT pounds (mund pounds ) af drejningsmoment , som kan findes i butikken manualen vedrørende den specifikke model af bil, du arbejder på . Der er virkelig kun én sikker måde at være sikker på , at drejningsmomentet du søger henhører under specifikationer , og det er gennem korrekt brug af en momentnøgle

Du skal bruge:
momentnøgle.

med en momentnøgle


1 .
Sørg for at nitte tråde er rene og gør dig fortrolig med producentens drejningsmoment mønstre ( fx i hvilken rækkefølge skal du spænde skruer ) .
2 .
Indstil momentnøglen så indikatoren for skruenøgle lyder halv ønskede FT pounds af drejningsmoment . Når du gør dette , skal du altid kigge lige ned på skalaen , for da set fra en vinkel , skalaen er let at læse forkert .
3 .
Drej momentnøgle med en hensigtsmæssig mellemstore stik til jobbet , at stramme nitte med en langsom og støt selv trække i håndtaget , indtil momentnøglen " klik . " Aldrig benytte korte ryk bevægelser. Gentag dette trin ved hjælp af en indstilling af 3/4s af den ønskede FT pounds af drejningsmoment og derefter to gange mere med momentnøgle indstillet til det fulde beløb af FT pounds ønskede .

Tips og advarsler


 • drejeled kan påvirke rigtigheden af momentnøgle , så kun bruge dem, hvis der ikke er nogen anden måde at nå nitte du strammer .
 • Hvis fabrikantens anbefalede drejningsmomentet til din ansøgning ikke er tilgængelige, konsultere en generel drejningsmoment værdi chart .
 • Hvis du ikke har oplysninger om producentens moment mønstre , stramme skruer på kryds og tværs mønster .
 • Når stramning skruer med en momentnøgle , så brug kun håndterer .
 • For nogle programmer , at fabrikanten kan anbefale at bruge nye bolte rumme en " moment-til-yield " -processen, hvor bolten er spændt til specifikationer og derefter er vendt en ekstra bestemt antal grader .
 • Torque stræk kan bruges til at opdage svagheder i en bolt . Generelt eneste specialiserede mekanikere , som dem bygning racerbiler , nogensinde behov for at bruge denne teknik , hvilket indebærer at måle længden af bolten med en mikrometer . Bolt stretch angiver svaghed , og et overskud af stræk kan indikere et moment problem på grund af problemer med tråde .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter en kviksølv landsbyboer blinklys
  hvordan du installerer en Audi allroad luftfilter
  hvordan man kan opdage forsvinde motorens kølevæske
  hvordan man kan justere højden på lygterne på en Chevy s -10
  hvor hen til lave ridset forlygter på en Dodge Caravan
  hvordan man forebygger is på en forruden
  hvordan du udskifter bageste rotorer på en Audi
  hvordan du udskifter brændstoffilteret på Dodge Stratus
  Audi A8 handskerum fjernelse
  Sådan nulstiller du en BMW Service påmindelse