hvordan man kan bryde en motorcykel kæde

hvordan man kan bryde en motorcykel kæde

De fleste motorcykel producenter anbefaler, at kæden på din cykel udskiftes hver 3. 000 miles . Dette er for at beskytte den fungerer din motorcykel , herunder drivkædehjul og transmission , og for at mindske chancerne for kæde- pause under normal ridning , hvilket kan føre til en forhastet afslutning på din tur , eller endog alvorlig skade . Mens de fleste nye motorcykel kæder har et Master Link , der giver kæden , der skal tages fra hinanden bogstaveligt i et snuptag , mange lager kæder ikke gør det. Heldigvis er der en måde at bryde dit Master Link -less kæde til udskiftning uden et dyrt motorcykel kæde værktøj .

Du skal bruge:
Dremel værktøj
. 1/8-inch taper hoved dremel smule .
Skruetrækker eller små prybar .
Grundlæggende skruenøgle sæt .


1 .
Læg støttebenet eller center stå på din motorcykel . Hvis du har en udpeget motorcykel arbejde stå , kan det være nyttigt at bruge som arbejder på kæden på brystet-niveau er meget nemmere end sammenkrøben ned for at nå det .
to .
Brug en topnøgle eller en kombination nøgler for at fjerne alle bolte , der holder på en kæde vagt , eller noget andet, der kan komme i vejen for din fjerne kæden . Der henvises til brugervejledningen for specifikke retninger, som hver model er anderledes .
3 .
Brug en håndholdt Dremel værktøj med en 1/8-inch tilspidsning hoved Dremel smule at male ned ad en af benene på den side af kæden mod dig . Hvis det er muligt , slibe pin hele vejen gennem den første røstjern .
4 .
Brug en skruetrækker eller en lille prybar at bøje linket udad , indtil det løsner sig fra jorden , ned pin . Røstjern skal nu rotere op eller ned , hvilket giver dig masser af plads til at skubbe kæden linket ud af jorden ned pin .
5 .
Træk nu adskilt kæden fra tandhjul af motorcyklen , og kassér det ansvarligt . De fleste motorcykel service butikker og forhandlere vil genbruge din gamle kæder for dig .

gode råd og advarsler


 • Når du køber en ny kæde , blot købe en af den rigtige længde ( du kan måle mod dine gamle til en temmelig nøjagtig sammenligning ) , der bruger en master-link lås . Wrap kæden rundt om tandhjul , snap master-link sammen , justere spændingen , og du er klar til at ride .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bruger en gnisttænding tester
  hvordan man kan reparere en bil læder tåre
  hvordan man finder den rigtige størrelse bilens batteri
  hvordan du ændrer en lambdasonde i en GMC udsending
  hvordan du udskifter vinduesviskerne på en Dodge Dakota
  hvordan man kan lave en bils brændstofpumpe problemer
  hvordan man kan tage McPherson fjederben ud af en kviksølv mystik
  hvordan man kan tjene penge med en skrot katalysator
  hvordan man programmerer en selvspændende honda element
  Passat lambdasonde instruktioner