hvordan man kan erstatte en kontrol arm bøsning på en Jeep Cherokee

hvordan man kan erstatte en kontrol arm bøsning på en Jeep Cherokee

Kontrolgruppen bøsninger på Jeep biler kan blive lemlæstede eller nedbryde over tid, og begynde at virkelig klemme ud af huset . Hvis Jeep ser nogen off-road pligt , kan de hyppige artikulation af den forreste aksel fremskynde processen på grund af den ekstra stress på kontrolgrupperne , navnlig når de mødes i rammen . Erstatter dem vil resultere i Jeep ridning og håndtering bedre . Ændringen kan foretages på blot et par timer i indkørslen ved hjælp af fælles butik værktøjer

Du skal bruge: .
Socket eller skruenøgle sæt .
Skruestik .
Hammer .
Bor og hul-så vedhæftet fil ( valgfrit ) .


1 .
Fjern kontrol armen bolte . Disse bolte er bedst fjernes med en sokkel og skralde skruenøgle , men de kan fjernes med en box- skruenøgle så godt. Størrelsen kan enten være 13/16 tommer ( såsom tændrør ) eller 21 millimeter , hvis du bruger metriske stikkontakter eller nøgler . Hvis der ser ud til at være en masse rust eller snavs på tråde eller lederne af de bolte , iblødsætning dem i et par timer med en industriel styrke gennemtrængende smøremiddel , såsom PB Blaster , er en fantastisk måde at løsne tingene op . Det kan være nødvendigt at anvende en anden nøgle på den anden side af bolten for at holde møtrikken fra spinning under udsendelsen.
2 .
Tag den gamle kontrol armen bøsning . Nogle gange , hvis gennemføringen er slidt nok, vil det komme ud på egen hånd med meget lidt lokke . Det kan være nødvendigt at tvinge det ud , dog . Først , så prøv at sætte kontrollen armen ind i en skruestik og trykke gennemføringen ved hjælp af et stort stik og en hammer . Hvis det ikke virker , kan du bruge en hole- så lidt på enden af en øvelse for at internt skære kontrol armen bøsning , mens det stadig er i huset . Når hullet så skærer bøsning i to , vil brikkerne falde ud nemt . Uanset hvad , skal du sørge for skruestik er tæt, så arm fra skiftende mens du arbejder .
3 .
Tryk i den nye bøsning . Gennemføringen kan simpelthen linet op med hullet i kontrolgruppen arm og pressede langsomt ved hjælp af en skruestik . Hvis linet op lige højre , vil bøsning gå i en nogenlunde gnidningsløst. Du kan meget let frakke gennemføringen med motorolie eller et smøremiddel for at hjælpe det glide ind i huset , hvis du har brug for . Hvis du bemærker gennemføringen skifter form , som det er at gå i , ud igen og prøve igen for at tilpasse det bedre i hullet . Når det er centreret i huset , geninstallere kontrol armen på Jeep med samme hardware , der blev fjernet .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre den forreste skivebremser på en Ford F -150
hvordan man kan rense en vinduesvisker sprøjte
hvordan du fjerner gummi udstødning bøjler
hvordan du fjerner en taurus radiator
bilbatteri typer
hvordan man kan male sorte biler
hvordan du fjerner de bageste tromle fra en Nissan Altima
hjemmelavet nummerplade reflektor
hvordan man kan ændre ud bremseklodser i sæt af én efter én
Sådan nulstiller opretholdelsen lys på en Honda Accord