1991 ford mustang 4 cylinder ydeevne

1991 ford mustang 4 cylinder ydeevne

Fra 1991 Ford Mustang dukkede i løbet af en tid, hvor amerikanske forbruger interesse i pony biler-sports-orienterede køretøjer med enorme drivkraft-var en all- time low . De svageste trim for 1991 blev basen LX , som havde de fire-cylindrede rækkemotor i modsætning til V -8 på den anden trim . Det var til rådighed i coupe , sedan og konvertible karrosseriformer

Motor Output og Fuel Economy

De fire-cylindrede motor fra 1991 Ford Mustang produceret 105 heste-. op fra 90 heste fra den tidligere model år . Den 4- cylindrede Mustang-udstyret med en standard fem-trins manuel gearkasse-. fik 22 miles pr gallon for bykørsel og 30 mpg til motorvejskørsel

LX kontra LX 5. 0L

Der var en peppet-version af den LX døbt " LX 5. 0L . " Dette var i forhold til dennes motor 's 5- liters kapacitet . Selv om det havde samme venderadius på 37 fod med de almindelige LX , dets motor var en V -8 og genererede mere end det dobbelte af hestekræfter .

LX kontra GT

De fleste motorjournalister ignoreret relativt anæmiske fire-cylindret motor-køretøjer udstyret med den betragtning, at fokus i Ford Mustang var på performance . Mest opmærksomhed var overøst på GT trim , som havde den samme 5- liters 225- hestekræfter V -8 motor som LX 5. 0L . Det kunne gå fra 0 til 60 miles i timen i 7,2 sekunder og løb gennem kvart mile i 15,6 sekunder .

Reception

Men almindelige forbruger svar fra 1991 Ford Mustang var lunken , og Ford Motor Company blev overvejer at standse produktionen af sine ikoniske køretøjet, indtil det lykkedes omlagt den ved slutningen af 90'erne . Ironisk nok , for al den opmærksomhed overøst sin mere kraftfulde søskende, ྗ Mustang LX faktisk havde bedre gas kilometertal , den anden trim kunne kun klare en brændstoføkonomi 17/24 mpg .

Pris

producentens originale vejledende udsalgspriser i LX coupé , LX hatchback og LX konvertible var $ 10,215 , $ 10,721 og $ 16,280 , henholdsvis . I maj 2010, anslår Kelley Blue Book prisintervallet værdien af de fire-cylindrede motor er udstyret Mustangs på omkring $ 2. 500 til $ 5. 000.


Relaterede artikler


hvordan man rent nye vinyl bil toppe og vinduer
hvordan man kan sætte et dæk på en bageste dæk mount af en Ford F350
hvordan du ændrer en olie -filter på en Colorado
hvad er den bedste måde at spare bremseklodser ?
hvordan man kan genoplade klimaanlægget i en Jeep Cherokee
hvordan man kan tune & ændre karburator ydeevne
hvordan man installere en ventilator rem om en flugt
DIY generator ændre
hvordan man kan kontrollere, om kortslutning i en bil
hvordan de skal dække forruden om vinteren