Chevrolet Impala ss ydeevne

Chevrolet Impala ss ydeevne

Fra 1994 til 1996 solgte Chevrolet ydelsesorienteret SS ( Super Sport ) version af Impala som et selvstændigt køretøj fra den i fuld størrelse bil . Chevrolet bragte den tilbage i 2004 --- denne gang , som en af de trim af Impala . General Motors ophørte bilen i løbet af 2009 -modellen år

Motor Output og Fuel Economy ( første generation )

I hele sin produktion kører , den første iteration af Chevy Impala SS havde en 5 . 7- liters , V8 motor , der genererede 260 heste og 330 mund- pounds af drejningsmoment . Parret med en fire-trins automatgearkasse , at køretøjet fik 17 miles per gallon ( mpg ) til bykørsel og 25 mpg til motorvejskørsel .

Trafik-og Acceleration ( første generation )

Den fra 1994 til 1996 Impala SS kunne gå fra nul til 60 miles i timen ( km /h ) inden for en høj seks til lav syv sekunder rækkevidde . Også kunne det dække en kvart mile inden for en 15-sekunders interval .

Motorydelse og Fuel Economy ( anden generation )

Når Chevrolet ført tilbage til den Impala SS som en trim , det gav det en helt ny motor . Denne gang blev motoren trykladning , med mindre kapacitet ( 3,8 liter ) , hestekræfter (240 ) , mængden af flasker ( V6 ) og drejningsmoment ( 280 mund- pounds ) . Brændstoføkonomi var lidt bedre på 18 mpg til bykørsel og 28 mpg til motorvejskørsel .

Trafik-og Acceleration ( anden generation )

Den fra 2004 til 2009 udgaver af Impala SS overgik deres forgængere i andre områder foruden gas kilometertal . De kunne gå fra nul til 60 km /h inden midten af fem sekunder sortiment , samt dække en kvart mile i cirka 14 sekunder. Dette barberet en anden ud hver af de tal, fra 1994 til 1996 producerede køretøjer.

Pris

Som i 2010 , Kelley Blue Book anslår prisen værdien række af Impala første generation på $ 7. 900 til $ 12. 000. For den anden generation , er det på $ 11. 000 til $ 21. 000. Med store letmetalfælge , sport-tuned suspension , monokromatisk udvendig og funktioner, der normalt findes på retshåndhævelse biler , den første generation Impala er blevet lidt af et samlerobjekt .


Relaterede artikler


hvordan man bruger syntetisk olie til motor break -in
hvordan man kan reparere bilen læder
hvordan man fedt en Jeep Wrangler
den bedste pickup sædebetræk
hvordan man kan skifte batteri i en gm fjernbetjening
hvordan du udskifter en Tahoe servostyring pumpe
Acura forrude udskiftning
hvordan man kan slukke din tjeneste lys på en ætling tc
ulemperne ved en tør celle
hvordan man Sark stik : hvordan du fjerner , kløften , og re - installere en tændrør