Hvordan ændrer jeg en baglygte i en Nissan armada ?

Hvordan ændrer jeg en baglygte i en Nissan armada ?

Hold din baglygterne arbejder på at undgå en kæmpe sikkerhedsrisiko , som kan få dig en billet . Heldigvis går ændrer en baglygte ikke kræve en masse arbejde og som regel følger samme proces på de fleste Nissan Armadas . Med lidt tålmodighed og 20 minutter toppe , kan du installere din egen baglygte og spar dig selv for penge for at skulle betale for en mekaniker til at gøre denne enkle opgave

finde den Baglygte Cover

For at erstatte en udbrændt baglygten , skal du finde dækning for halen lys boliger. Først skal du åbne din Armada 's kuffert og søg efter baglygten dækslet på siden af lys, du ønsker t erstatte .

Fjernelse af Cover

For at komme ind i halen lys bolig , skal du fjerne baglygten dækning . Brug dine fingre til at prøve at dreje skruen mod uret , brug en skruetrækker , hvis skruen er for stram . Fortsæt at dreje det mod uret , indtil du har løsnet dækslet nok til at forsigtigt fjerne det . Helt at fjerne dækslet for at blotlægge baglygte huset .

Pull Out Housing

For at komme til pæren og udskift den , skal du fjerne baglygte boligenheden . At gøre det , føler rundt, indtil du finder to sikkerhedsventiler kroge holder huset på plads --- en på toppen af boliger og den anden på den nederste del . Frigør kroge og træk forsigtigt bolig ud .

Udskiftning af pære

For at gøre det baglygten arbejde igen, skal du nu udskifte pæren . Skru det fra stald og bortskaffe udbrændte pære . Hvis pæren faktisk er brudt , passe fjernelse for at undgå at skære dig selv eller skade boligenheden . Udskift udbrændte eller brudt pære med en ny ny pære , der passer og arbejder for din Armada . Skru pæren i fast , så det ikke kommer løs og stoppe funktion .

sætte brikkerne sammen igen

Dernæst samles halen lys . Sæt boligenheden tilbage på plads og tilslut sikkerhed kroge, der holder det på plads . Dernæst skrue husets dæksel på igen ved at sætte skruen i den rigtige hullet og dreje det med uret . Luk stammen , og kontroller, at lyset virker ved at dreje din bil og lys på .


Relaterede artikler


hvordan man kan opretholde en rv blybatteri
hvordan man kan diagnosticere en dårlig transmission mount
hvordan du udskifter en vadested nøglering batteri
hvordan man kan justere forlygter i en Toyota Prius
hvordan man kan finde rust på din bil
køretøj indbrud & tyverisikring
Sådan nulstiller filtrere livet advarselslys på en aftale
hvordan man kan ændre brændstoffilteret Jeep Liberty CRD diesel
universelle vs cv samlinger
hvordan du fjerner den forreste betydning for en Ford F150