Klubben bil olie indikatoren problemer

Klubben bil olie indikatoren problemer

Olien indikator på klubbens biler er designet til at vise , når der er olie problemer eller når olietanken skal fyldes eller serviceres i en eller anden måde . Desværre er disse lys er ofte fejl på klubbens biler , især efter flere års brug , og lyset flimrende eller dreje på betyder ikke altid, at der er et problem

Batteri Problemer

En af de mest almindelige årsager til en fejl olie indikatoren at blinke på , er den mislykkede batteri, der driver instrumenter på instrumentbrættet . Dette kan medføre lyset til at blinke , for at tænde konstant , eller at nægte at tænde helt . For at løse dette problem , kan batteriet udskiftes helt , og derefter den service indikatoren kan nulstilles ved hjælp af en jumper wire tilslutning til den rette kabler , som normalt ben 7 og 19 om BMW -modeller , men kan skifte fra model til model og bør være dobbelt-tjekket med brugsanvisninger .

Sensor Problemer

Det er også muligt , at olien lysindikator fungerer korrekt , men at dens sensorer på olietanken der fungerer dårligt eller er blevet fordrevet . Disse sensorer skal kontrolleres i tilfælde af lys funktionsfejl . De bør anbringes igen , hvis de er blevet fordrevet , og alle defekte ledninger skal udskiftes . Kontakterne skal rengøres og eventuelt udskiftes , hvis det synes de er defekte . I de fleste klub bilmotorer dette kan gøres uden at fjerne olie selve tanken , selv om det vil afhænge af klubben bilmodel , og hvor olietanken er placeret . De fleste kontakter kan være til stede til uden at tage ud nogen større komponenter .

Løsninger til Defekt Light

Nogle gange iboende problemer med olien indikatorlyset vil gøre det blinke eller ophold på permanent, og at problemet kan være svært at pege på . Nogle klub bilister finde denne irriterende , og efter at sikre, at der er noget galt med olie system, de dækker lyse op med et stykke sort tape . En mere drastisk løsning er at skære ledninger , der fører til lyset helt . På baggrund indikatorsystem kunne erstattes , men kun få bilister at finde dette værd bekostning , da det samme problem kan påvirke andet system efter en lignende længde , normalt to til tre år .

Overvejelser

Nogle gange en hyppigt blinkende eller permanent -on indikator kan pege på olie problemer , der skal tages hånd om . Nogle gange , selv om , bare at ændre hvilken type olie du bruger , kan løse problemet . En tung olie kan detekteres af sensorer lettere , og kan også efterlade mere rest i motoren . Nogle gange skifte til en lettere grad af olie , såsom 10-30 , eller en renere type olie vil holde lyset i at komme på .

Advarsel

Til andre tider , vil indikatoren tændes for at vise problemer med den måde, olien ind i motoren . Overevving klubben bilen og tvinger det til at gå for hurtigt for hurtigt nogle gange kan tvinge olie olien for langt ind i motorens system , således at det ikke kan sive tilbage til krumtaphuset i tiden . Motorer kan indstilles til at bo på lavere RPM niveauer for at forsøge at løse dette problem , men langsommere tempo kørsel hjælper også .


Relaterede artikler


hvordan man kan holde vinduesviskere nye
hvordan man kan ændre Corvette forlygte pærer
hvordan man rent K & N skum luftfiltre
hvordan man kan servicere transmission selv
hvordan man kan oplade dobbelt batterier i en diesel lastbil
Hyundai Sonata forruden søjle trim fjernelse
hvordan man kan reparere vadested duelt bremser
hvordan man kan reducere lyddæmper støj
hvordan man kan rense en forrude med salmiakspiritus
hvordan du installerer en nummerplade , når de gamle bolte er rustent