betydningen af udstødninger i turbo biler

betydningen af udstødninger i turbo biler

Udstødningssystemet er en ofte overset aspekt af en kvalitet køretøj . Uden en ordentlig opsætning på plads , vil ejeren af selv den bedste bil ikke se optimal ydeevne

Kanalisering Affald

Den første funktion af udstødningssystemet er kanalisere affald fra motoren . En forbrændingsmotor har tre store processer : forbrænding , køre og udstødning . Hvis en af disse processer er ineffektiv , vil performance lide .

Reducer støj

Støj er en slags affald, der produceres af en motor , og en del af udstødningssystemet 's opgave er at begrænse den. Dette gøres dels for æstetisk effekt --- ingen kan lide en bil , der lyder som en Junker --- men det er også fremmer effektiviteten .

Renlighed Emissioner

Emissioner er skadelige for miljøet , og en del af udstødningssystemet systemets opgave er at rense dem . Dette gøres primært med katalysator , som nedbryder skadelige stoffer til uskadelige stoffer .

Forsømmelse

Forsømmelse af et udstødningssystem vil resultere i en motor, som kører gradvist mindre effektivt med tiden . Bilen vil også lyde værre . Begge disse spørgsmål lavere gensalgsværdi og ødelægge appel om at eje en turbo bil .

Super-Charged Motorer

Turbo motorer kræver super -ladet udstødningssystemer . Disse består som regel af turbo udstødning overskrifter , at en wastegate konvergere anden udstødning sammen og en tyk udstødningen for spredning .


Relaterede artikler


hvordan du opdaterer sejlads i en Acura MDX
hvordan du udskifter kølemiddel i en Subaru Forester
Årsagen til dæk rotation
hvordan du ændrer bagstøddæmpere
hvordan man kan skylle en vadested v10 autocamper radiator
hvordan man kan ændre tågeforlygte pære i en Nissan Murano
hvordan man kan justere Nissan forlygter
hvordan man kan reparere vinduesviskerne på en Dodge Grand Caravan
hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
bilbatteri typer