den bedste måde at tilføje ydeevne til en Dodge Dakota

den bedste måde at tilføje ydeevne til en Dodge Dakota

Dodge Dakota er designet til den gennemsnitlige chauffør , så det er kalibreret til at rumme forskellige driftsbetingelser og kørestil . For bilister , der ønsker et højere niveau af ydeevne , kan visse ændringer øge motorens hestekræfter . Nogle er let nok at forstå , at de kan tilføjes af førerne selv , mens andre kan nødvendiggøre fuld fjernelse af motoren og bør gøres af fagfolk

Easy Gør-det- selv metoder

Brug en brændstof med en oktantal på 89 eller højere er en af de enkleste måder at forbedre ydeevnen. Installation af en seng dækning er også almindelig , da den falder luftmodstanden med en ekstra fordel at beskytte mod vind og vejr . Performance chips tilbyder forskellige tuning punkter for at øge ydeevnen på områder som luft , brændstof , tænding forhånd og transmission . De fleste resultater chips er emissioner juridiske hele USA . Hvis du ikke er tech- kyndige , kan du finde tilføje denne komponent at være en mindre udfordring , i hvilket tilfælde tage bilen til en professionel for en hurtig installation . Fordele ved at bruge chip fra Chiptuning omfatte højere motorhastighed , større tændings og bedre brændstoføkonomi .

For professionelle Kun

Større stempler forøge forskydning af motoren , således at en større hestekræfter . Dette indebærer en proces, der kaldes " bearbejdning blokken " , hvor stemplet hulrum keder ud for at gøre plads til større stempler . Turboladere kraft mere luft ind i indsugningsventilerne ved at udnytte motorens udstødning magt , hvilket resulterer i en stigning på mindst 50 hestekræfter , afhængigt af motorer . Dette er ideelt for Dodge Dakota , i betragtning af motorens overhead- ventil design . Der er turboladere på markedet er designet specielt til visse modeller og motorer af Dodge Dakota . Kompressor systemer kraft mere luft ind i indtag til at give mere brændstof , hvilket øger den effekt af motoren ved mindst 40 hestekræfter-igen afhængigt af motorer . En forestilling udstødningssystem giver mulighed for en stigning på mindst 20 hestekræfter , afhængig af mærke og stil . Dette kræver ikke nogen ændring i forhold til nogle eftermarkedet fabrikanter fremstiller udstødningssystemer specielt til Dodge Dakota . Alle disse ændringer og installationer er komplekse og til tider farlige procedurer , der bør kun foretages af fagfolk . Eftermonteret udstyr med hurtig dataoverførsel er ikke en overtrædelse af føderale lovgivning , således at køretøjet garantien vil forblive gyldig, medmindre de yderligere komponenter skade-eller har en negativ indvirkning på-emissioner eller udledninger systemet .


Relaterede artikler


Forskellen mellem en 6-trins manuel gearkasse og en 5-trins manuel transmission
Audi TDI ydeevne
hvordan du fjerner fastklemt slæbe møtrik bolte , der ikke vil skrue under dækskift
hvordan man kan skrue en pære på en Ford Focus
hvordan man kan kontrollere, om kortslutning i en bil
hvordan man kan ændre baglygter i en Suzuki Alto
hvordan man kan ændre den inderste lejer på en belastning ritus trailer
på , hvad alder bør dæk udskiftes ?
retningsbestemt vs ikke-retningsbestemte dæk
hvordan man kan tilpasse bil forlygter