ændre et brændstof filter i en 95 Ford kontur

ændre et brændstof filter i en 95 Ford kontur

Brændstoffilteret på en Ford konturen er designet til at filtrere forurenende stoffer og partikler til stede i de fleste gas -og gastanke , og rengør det ud, så den benzin ikke tilstoppe indsprøjtningsdyser. Brændstoffilteret skal udskiftes hver 12. 000 miles eller så , at sikre en ordentlig brændstof filtrering . I dette tilfælde er projektet køretøjet en 1995 Ford Contour , men processen er den samme for andre køretøjer samt

Du skal bruge: .
Jack
Jack står .
Dræn gryde.
3/8-inch skralden og stikdåse .
Ford brændstofslangen afbryde værktøjet T90T-9. 550-B eller T90T-9. 550-C .
Ford brændstof manometer T80L-9. 974-B .
Udskiftning brændstoffilter .


1 .
Åben gas døren og fjern tankdækslet . Pop hætten og find bilventil på brændstof skinne med en plastik hætte på toppen af det . Tilslut Ford brændstof trykmåleren til bilventil og bruge det til at lindre alle trykket i brændstofsystemet. Dræn den overskydende brændstof fra måleren ned i afløbet gryden .
2 .
Hæv køretøjet op i luften ved hjælp af stikket , og fastgør den på bukke . Dobbelttjek , at køretøjet er sikker før gennemgangen nedenunder . Find den brændstoffilteret , der er på bunden af benzintanken , i nærheden af linjerne løber ind i tanken .
3 .
Indstil afløbet nedenunder brændstoffilteret . Unbolt brændstoffilteret fra arbejdet klemme ved hjælp af 3/8-inch skralden og sokkel. Brug brændstofslangen afbryde værktøj til at fjerne brændstofledninger at løbe ind og ud af filteret , og lad overskydende brændstof til at hælde i afløbet gryden .
4 .
Installer den nye brændstoffilter på linjerne ved at skubbe dem på plads , og sørg for , at pilen på filtret peger i retning af motoren og væk fra benzintanken . Bolt brændstoffilteret tilbage i klemme ved hjælp af 3/8-inch skralden og sokkel.
5 .
Hæv køretøjet ud af bukke ved hjælp af stikket og sæt den tilbage på jorden . Afbryd brændstof manometeret fra motoren , geninstallere tankdækslet på gas påfyldningsstudsen og starte bilen . Kontroller for lækager i systemet, når bilen kører .

gode råd og advarsler


 • aldrig ryge eller bruge nogen brandbart i nærheden af benzin -systemet , som det kunne eksplodere eller forårsage en brand .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan lave bremserotortemperatur riller
  hvad er en hastighedssensor ?
  hvordan man kan reparere en air condition i en bil
  hvordan man kan genoplade klimaanlægget på min ford freestyle
  hvordan man kan rense tæppet i bagagerummet på en Honda Odyssey
  hvad er de forskellige bil- olie viskositet ?
  hvordan man bruger et dæk trykmåler at lette presset
  hvordan du fjerner permanent markør fra klud sæder
  hvordan man justerer forlygter på en Chevy cavalier
  ideer til bilruden maling