hvad man skal gøre for en klikkende lyd i en sikringsboks

hvad man skal gøre for en klikkende lyd i en sikringsboks

Et klik i sikringsskabet kan være et meget dårligt tegn for en bil . I de fleste tilfælde , kommer du klikker fra et relæ , og kan fastgøres meget nemt , selv om den også kan betyde at der er en gnist inde i sikringsskabet eller i nærheden af det . Det er nemt at vurdere situationen dog, og dette kan gøres på blot et par minutter

Kontrol af Fuse Box

Åbn sikringsboksen og sørg for alle sikringer er korrekt installeret . Enhver sikringer , der ikke er ordentligt på plads , og er stikkende ud vil forårsage denne lyd , da det er en gnist , der gøres i sikringsskabet fra en forkert forbindelse gøres . Tryk på en vilkårlig forkert placeret sikringer tilbage på plads for at stoppe at klikke .

Relæer

En anden meget almindelig årsag er relæer i bilen . Når der er strøm eller fjernes fra et bestemt stik , vil relæet begynder at gøre kliklyde på grund af forkert sikring er i en sokkel . Der henvises til sikringsboksen diagram, og sørg for at alle sikringer er i deres rette plads .

Udskift alle sikringer , der er enten malplaceret eller blæst . Når denne proces er færdig , skal du kontrollere bilen for at se om lyden stadig forekommer . Hvis lyden fortsætter, vil hele bilen ledninger skal kontrolleres for at se om nogen vigtigste ledninger rammer en begrundelse på bilen ramme, som er en lang proces , der bør gøres ved en bil mekaniker .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter bilens cigaret lightere
den bedste måde at behandle oxidation på biler
hvordan man kan skylle en radiator med en haveslange
hvordan man kan lave ridser i krom kofangere
hvordan man rent under bilen hætte isolering
hvordan man cool hydraulikvæske
hvordan du udskifter 1997 Camaro baglygter
hvordan man kan ændre batteriet på en Audi A4
hvordan man kan rense dine rotorer & bremser før montering
hvordan man kan konvertere fra MPA & GPA til psi