hvordan du fjerner luft fra en bremse linje

hvordan du fjerner luft fra en bremse linje

Fjernelse af luft fra din bremserør kaldes også blødning din bremse linjer. Det er en vigtig del af bremsen vedligeholdelse , fordi luften i din bremserør kan forårsage bremserne til at udføre alle mindre end sikkert niveau . Der er et par forskellige metoder til blødning bremser . Med hjælp fra en assistent , kan du bløder bremserne på din bil uden at købe ekstra udstyr . Hvis du ikke har nogen med hvem de skal arbejde , skal du til at bløde dine bremser ved hjælp af en tryksat bremse bløder kit .

Du skal bruge:
Tire jern
. Donkraft .
Jack står .
Tryk blødning kit .
Skruenøgle .
Drypbakken .


1 .
Løft hætte af køretøjet og tage hætten fra hovedcylinder . Placer reservehjulet under kølerhjelmen , på toppen af luftfilteret af motoren , med luften dysen tæt på hovedcylinder . Slut hætten fra det pres, bløder kit til hovedcylinder . Forbind slangen på bløde kit hætten til filler dyse reservehjulet .
2 .
Løsn lug møtrikker på baghjulene med et dæk jern . Placer donkraft under rammen i nærheden den bageste kofanger og løft køretøjet. Sted bukke under for rammerne af køretøjet .
3 .
Fjern lug nødder og baghjulene fra køretøjet .
4 .
Placer slangen fra det pres, blødninger kit på udluftningsventilen af retten bagbremsen caliper . Placer en drypbakke under den rigtige bagbremsen . Åben for bløde ventil med skruenøgle . Overvåge strømmen af bremsevæske gennem slangen ind i drypbakken nedenunder. Tillad bremsevæske at flyde fra bremsetryk , indtil der ikke er flere bobler synlige . Luk udluftningsventilen .
5 .
Fjern bløder kit slangen fra udluftningsventilen og læg den på udluftningsventilen af venstre bagbremsen .
6 .

Gentag trinene for blødning bremserne på venstre bagbremse udluftningsventilen , efterfulgt af den rigtige forbremse udluftningsventilen , og endelig den venstre forbremse udluftningsventilen .
7 .

Afbryd bløder kit hovedcylinder cap fra hovedcylinderen og fra reservehjulet under kølerhjelmen . Udskift reservehjulet . Fyld hovedcylinderen med bremsevæske og erstatte den hovedcylinder hætten .
8 .
Sæt hjulene på hjulboltene af køretøjet . Skruen på lug nødder i hånden . Løft køretøjet med en donkraft til at fjerne bukke . Sænk derefter køretøjet til jorden .

gode råd og advarsler


 • rigtige rækkefølge for blødning pauser starter kl længst bremsen fra hovedcylinderen og slutter ved bremse, der er tættest på hovedcylinder . De fleste biler har hovedcylinder under kølerhjelmen , nær forruden i førerens side . Hvis hovedcylinderen i bilen er på højre side , så ville du bløder venstre bagbremsen først , efterfulgt af den rigtige bagbremsen , og derefter den forreste bremser starter til venstre.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter vinduesviskerne på en Dodge Dakota
  hvordan du fjerner olien filteret på en Subaru Impreza
  Sådan nulstiller en airbag sensor i en PT Cruiser
  hvordan man kan rate bil dæk
  hvordan man kan udskifte batteriet for en toyota smart nøgle
  hvordan du fjerner tørrede voks på en plastik kofanger
  hvordan du udskifter bremse lys i en Nissan Sentra
  Hvordan kan jeg balance min svinghjul ?
  hvordan man kan ændre forlygter på en Chevrolet venture
  hvordan du fjerner de bageste visker fra en VW Passat vogn