hvordan du installerer en drivrem på en 98 Windstar 3,8

hvordan du installerer en drivrem på en 98 Windstar 3,8

Fra 1998 Ford Windstar er en forhjulstræk minivan med en travers-monteret motor . Hvad dette betyder for alle, der ønsker at udskifte Serpentine drivremmen er, at du måske ikke har så meget plads til at manøvrere dine hænder og værktøj , som du ville gøre i en baghjulstræk køretøj med en front-vender motor . Uanset motorens orientering , kan du stadig installere et bælte på mindre end en time med de rigtige værktøjer

Du skal bruge: .
Serpentine bælte
. Remstrammer værktøj .


1 .
Find seleforløb diagrammet under kølerhjelmen . Diagrammet er trykt med sort blæk på et hvidt mærkat , der enten vil være på undersiden af emhætten , eller et andet sted i nærheden af blæseren klædet eller gitter dæksel. Når du har fundet det , gøre dig bekendt med seleforløb .
2 .
Sæt de Serpentine bælte ned mellem motor og fender og placer det over undersiden af krank trisse , så ruten det rundt i resten af tilbehøret snoretræk i samme sti vises på routing diagrammet . Nogle trisser kan kræve, at du har adgang til dem fra undersiden . Gemme fjedermekanisme rullen til sidst.
3 .
Sæt remstrammer værktøjet ind i spændet og flytte den ud af selen stien . Nå ind med den frie hånd og glide selen over fjedermekanisme rullen slap derefter presset på strammer værktøjet . Fjern spændet værktøjet når du er færdig .
4 .
Kontroller selen er ført på en identisk måde , der er angivet på ruten diagrammet derefter starte motoren . Se bælte for at sikre, at det rejser på tværs af alle remskiverne korrekt .


Relaterede artikler


DIY hovercraft powered by løvblæsere
hvordan man kan ændre bremseklodser på en Hyundai Tiburon
auto gas tankrensning
bilbatteri typer
hvordan man bruger en gnisttænding tester
hvordan man kan ændre den forreste rotor i en flugt
hvordan du udskifter termostaten på en Elantra
hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en Hyundai
hvordan man kan komprimere stivere
hvordan man kan klare en jeep OBD -kode