hvordan du udskifter PCV ventilen i en 2005 Dodge Caravan

hvordan du udskifter PCV ventilen i en 2005 Dodge Caravan

Udskiftning af PCV eller positive krumtaphusventilation ventil til din Dodge Caravan er placeret i ventildækslet på toppen af motoren . Den PCV ventilen er en del af emissionerne i dit varevogn og hjælper med at fjerne presset fra uforbrændte gasser, som hober sig op inde i krumtaphuset . Den PCV ventilen har en vakuum slange er knyttet til den . Vakuum fra motoren trækker gasserne ud af toppen af motoren og recirkulere dem , brænde dem og mindske emissionerne fra udstødningen
1 .
Find PCV ventilen på din motor . Det er normalt placeret på toppen af en af ventilen covers og ligner en lille metallisk cylinder med en stor gummi slange forbundet til det . Dodge varebiler typisk har PCV ventilen på førersiden af motoren .
2 .
Fjern den store gummi vakuum slangen fra PCV ventilen . Det skubber på ventilen uden en klemme , så du kan trække det ud med hånden . Sno slangen frem og tilbage , mens du trækker det ud af ventilen .
3 .
Træk PCV ventilen ud af ringen på ventilen med hånden og kassere det . Installer den nye PCV ventil i ringen , skubbe den hele vejen ind til anstød på højderyggen i bunden af ventilen .
4 .
Geninstaller store gummi vakuum slange på slutningen af PCV ventilen . Skub slangen direkte på ventilen og bruge en drejende bevægelse at skubbe det hele vejen ind på brystvorten på ventilen . Ingen klemme kræves på denne sammenhæng , vil motoren vakuum holde den på plads .

gode råd og advarsler


 • Hvis slangen , der forbinder til PCV ventilen er tørt rådnet eller beskadiget , skal den udskiftes . En vakuum sive gennem dette eller vakuum slange på motoren , vil medføre, at motoren gå i tomgang kvalitet at være dårlig.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre bremseklodser på en Hyundai Tiburon
  hvordan man hopper en bil batteri på en Miata
  lambdasonde vedligeholdelse
  hvordan man kan kontrollere mercedes servostyring væske
  guide til tuning en nitromotor
  hvordan du fjerner slæbe bolte
  Hvordan kan jeg fjerne gaffatape fra min bil ?
  hvordan man kan genoplade en 12v DC genopladeligt bly - syre batteri
  hvordan man kan kontrollere servostyring væsken i en Mercedes Benz
  hvad er bageste differentiale service ?