hvordan du udskifter kabinen filteret i en 2006 Acura TL

hvordan du udskifter kabinen filteret i en 2006 Acura TL

Kabinen luftfilteret på 2006 Acura TL hjælper med at forebygge forurening og allergener fra tilføres passagerrummet førerhuset af køretøjet . Mens kabinen luftfiltre er relativt nyt for bilindustrien , de spiller en vigtig rolle for folk, der er modtagelige for allergi og andre luftvejssygdomme sundhedsmæssige problemer. Air fanget inde i passager førerhuset på en bil kan blive op til seks gange mere forurenet end luften udenfor . Der henvises til brugervejledningen for den anbefalede vedligeholdelsesdosis service interval på hvor ofte at udskifte kabinen luftfilteret på din Acura TL for at optimere sine resultater og holde luften inde i din bil på sit højeste kvalitet .
1 .
Åbn handskerummet og tøm indholdet ud .
2 .
Find fastholde grebet om højre side af handskerummet og derefter trykke indad ( mod venstre ) for at afbryde den fra sin kugleskålen .
3 .
Hold handskerummet i en 45 graders vinkel og derefter forsigtigt tryk væggen i handskerummet indad for at frigøre de to øverste hængsler fra handskerummet spor . Tillad feltet til at falde ned forsigtigt på gulvet . Boksen vil stadig tilbageholdes af den nederste hængsel .
4 .
Skub fastgørelsesklemmerne på hver side af kabinen luftfilter bakke indehaver og derefter udtrække bakken indehaveren fra dens hulrum .
5 .
Tag det gamle filter fra bakken indehaveren selv, men tager til efterretning, at luftstrømmen stilling af filteret . Dette vil blive indikeret med en retningspil stemplet på siden af det gamle filter .
6 .
Sæt den nye kabine luftfilter , og sørg for du udskifte retningspil til at matche luftstrømmen position af den tidligere filteret .
7 .
Sæt bakken indehaveren og filterenheden i sin hulrum , og skub det indad , indtil fastgørelsesklem på plads .
8 .
Løft handskerum opad og skub forsigtigt ind på sider igen for at indsætte hængslerne ind i deres respektive numre .
9 .
Løft kassen opad nok til at trække fastholde stangen tilbage på plads på kuglen stikket holderen, og derefter erstatte indholdet til handskerummet .


Relaterede artikler


hjemmelavet power caster
hvordan man kan lave falmede vinyl polstring
hvordan man jorden en trailer lys stik på en lastbil
hvordan man kan rense en gm IAC ventil
hvordan du udskifter en servostyring slange i en jeep
forebyggende vedligeholdelse planer for lift porte
dækreparation krav
hvordan du udskifter de bageste rotorer på en GMC Yukon
Hvordan kan jeg tø min frosne bil døre?
årsagerne til udstødning bagslag