hvordan du udskifter luftfiltre i en flugt hybrid

hvordan du udskifter luftfiltre i en flugt hybrid

Som enhver anden bil , bygger Ford Escape Hybrid på ejeren holde køretøjet korrekt . Mens et luftfilter ikke kan virke som afgørende for et køretøj som fx et olieskift , luftfilteret giver en nøgle service til motorens levetid og ydeevne . Mens Escape Hybrid kan have nogle ret utraditionelle fremdriftssystem poster , herunder de tre-mund- dækkende batteri under bagagerummet , luftfilteret er stort set den samme som den, der findes i en ikke-hybrid -modellen Escape .

Du skal :
ren klud .
Udskiftning luftfilter .


1 .
Hæv emhætten på din Escape . Tør luft-filter hus med en ren klud og slip derefter klemmer , der holder luftfilter dæksel er lukket.
2 .
Træk den øverste del af luft-filterhuset væk fra bunden , omhyggeligt . Sørg for ikke at lade enhver overflade snavs eller skidt trænger ind i luft-filterhuset .
3 .
Løft gamle luftfilter ud med hånden og tør området rent med klud .

4 .
Indsæt den nye luft filter i samme position den gamle besat . Sørg for ikke at lade den ydre pakning stikke ud af luft- filterhuset .
5 .
Læg den øverste del af luft- filterhuset tilbage på , pas på ikke at knuse filteret pakning i mellem de to halvdele af kabinettet .
6 .
Re-engagere klemmer , der holder luft- filterhuset lukkes.

gode råd og advarsler


 • En beskadiget luftfilter pakning kan tillade ufiltreret luft ind din motor . Forud for rammer motoren , vil det dog passere Mass Air Flow ( MAF ) sensor og forurene det . En overfyldt luftfilter vil også give forurenet luft at passere til MAF og ødelægge det . Mens et nyt filter vil koste langt under $ 100 til erstatning , vil en ny MAF koste mellem $ 350 og $ 500 , afhængigt af hvor du køber det .


 • Relaterede artikler


  hvordan man får det bedste selvstændige bilvask
  hvordan du udskifter hatchback stivere
  ideer til bilruden maling
  hvordan man opbevarer dæk sikkert
  hvordan man kan male en Mustang undervogn
  Foreman 400 drivakslen fjernelse
  hvordan man kan genoplade biler AC-systemer
  de bedste måder at øge gas kilometertal & forbedre motorens ydeevne
  Hvordan kan jeg genopbygge min Dodge transmission ?
  hvordan du fjerner halen lys i en odyssé