hvordan du udskifter lygten pære på en 1999 Jetta

hvordan du udskifter lygten pære på en 1999 Jetta

Pæren er placeret i Jetta 's forlygten kan brænde ud over tid . Selv hvis lygten pære har ikke brændt ud , kan du vælge at skifte til en lysere pære til at øge din synlighed , mens du kører . En lokal mekaniker kan ændre pære til dig , men det er meget mere omkostningseffektivt at købe en pære på din lokale auto del butik og erstatte det selv

Du skal bruge:
Skruetrækker
. . Forlygte pære .


1 .
Lad Jetta at køle ned i 20 minutter , før du begynder noget arbejde på køretøjet. Komponenter under kølerhjelmen vil være varmt , og det vil forebygge potentielle forbrændinger .
2 .
Åbn hætten af Jetta og find lygten armaturet .
3 .

Fjern de skruer , der holder lygten armaturet på plads , med en skruetrækker . Træk plastik tilfældet , når alle skruer er fjernet , hvilket vil afsløre de faktiske pære
4
Tryk ned på pæren og drej pæren til venstre. . Dette vil frigøre pæren ud af stikkontakten . Nu, hvor pæren er frigivet , skal du fjerne pæren ved at trække den ud af stikkontakten .
5 .
Placer den nye pære på plads , tryk ned og drej til højre . Dette vil låse pære på plads i forlygten stativ . Udskift plastkappe og stram hver skrue for at sikre, at dækslet er fastgjort . Gentag disse trin for de andre lys , hvis det er nødvendigt.


Relaterede artikler


jumper -kabel instruktioner
hvordan du installerer en lastbil motor
hvordan du ændrer en oliepinden
hvordan du udskifter Toyota 4Runner motorophæng
hvordan man våd rengøre et papir luftfilter
hvordan man kan ændre en servostyring pumpe på en PT Cruiser
typer af syntetiske smøreolier
hvordan du ændrer et luftfilter på en Ford Ranger
køretøj indbrud & tyverisikring
hvordan man kan lave interiør bil ridser