hvordan man beregner hjul satser

hvordan man beregner hjul satser

Wheel sats er måling af , hvordan magtfulde foråret sats ( eller styrken af suspensionen fjedre af en bil ) er målt på en af bilens dæk . Derfor hjulet sats enten lig med eller mindre end den faktiske foråret sats, fordi foråret ved rattet komprimerer et mindre beløb i vægt end det fulde foråret ville . Hjul renter måles i pounds per inch

Du skal bruge: .
Lommeregner


1
Tag bevægelse forholdet mellem foråret og bringe det til . anden potens . Forslaget Forholdet er væsentlige beløb af chok , at fjedrene kan håndtere . For at finde det nummer, du kontakte din bils manual eller manualen for fjedrene , du bruger . I vores eksempel vil forslaget forholdet være 0,50 , hvilket betyder, efter vi tage det til den anden magt , er vi tilbage med 0,25 .
2 .
Multiplicer antallet fra Trin 1 af fjederkonstant . Endnu en gang , kan foråret satser findes i bilens manual eller i manualen til fjedrene , du har installeret i din bil separat . I vores eksempel vil fjederkonstant være 600 pounds per tomme. Multiplicere denne med 0 . 25 fra trin 1 , og vi er tilbage med et hjul hastighed på 150 pounds per tomme .
3 .
Multiplicer antallet fra trin 2 af synd i foråret vinkel . Hvis din bil er ved hjælp af den normale vinkel om udsættelse , så dette trin kan springes over . ( Eller i det mindste , vil du ende op med det samme antal , om du gør dette trin eller ej. ) Men hvis din bil har en Coilover fjeder , der bruger en anden vinkel fra almindelige kilder , så er du nødt til at gøre dette til tegner sig for denne forskel . I vores eksempel , er vinklen i foråret 80 grader . Synd denne vinkel er 0,9848 . Formere , at ved Trin 2 ( 150 ) , og du får 147,72 . Det er din bils hjul sats .


Relaterede artikler


hvordan man bruger en overdimensioneret bundprop på en Ford lastbil
Sådan nulstiller filtrere livet advarselslys på en aftale
hvordan du udskifter Dodge Durango instrumentpanelet
hvordan en lastbil vandpumpe virker
hvordan man kan genoprette bilens batteri syre
bil opbevaring procedurer
hvordan man tilføjer kølemiddel til AC om en Ford Expedition
hvordan man kan lave bølger i autolak
hvordan man kan konvertere en diesel lastbil fra konventionel olie til syntetisk
hvordan man beregner hjul satser