hvordan man bløder bremser på en 2000 Jeep Grand Cherokee

hvordan man bløder bremser på en 2000 Jeep Grand Cherokee

I 2000 Jeep Grand Cherokee kommer med en anti-bremsesystem , der kræver korrekt vedligeholdelse i hele bilens levetid . Blandt de punkter af interesse for ordentlig bremse vedligeholdelse , er en af de mest afgørende opgaver afblødning af bremserne . Det er afgørende , at bremsen linjer i Jeep er blødte så energi- stjæler luft , der kan blive fanget i bremserør er renset fra systemet . Den letteste metode til udluftning af bremserne kræver to personer , en person til at drive bremsepedalen og den anden til at forhandle om udluftningsventilen på bremserne .
1 .
Åbn hætten og find hovedcylinder beholderen . Hovedcylinder er nær forruden på førersiden af Jeep . Fjern hætten fra hovedcylinderen .
2 .
Løsn lug møtrikker på hvert hjul med dæk jern . Placer donkraft under rammen på bagsiden af køretøjet. Løft køretøjet og sted bukke under rammen .
3 .
Fjern lug nødder fra baghjul og træk hjulene fra hjulboltene .
4 .
Slut slange fra bløder kit til udluftningsventilen på den bageste højre bremse caliper . Det bløder Ventilen er på indersiden af caliper , nær det øverste caliper bolt .
5 .
Kør røret fra udluftningsventilen til drypbakken på jorden under bremsen . Placer skruenøglen på udluftningsventilen .
6 .
Tryk på bremsepedalen tre gange (den anden person ) , og hold den nede efter tredje depression . Åbn udluftningsventilen med nøglen. Et 360- graders vending åbner ventilen .
7 .
Se bremsevæsken , da det følger af bremsetryk i drypbakken . Der vil være bobler i strømmen af væske . Når boblerne er ikke længere til stede i væsken , lukker udluftningsventilen med skruenøgle .
8 .
Fjern nøglen og bløder kit slangen fra udluftningsventilen på højre bagbremse og placere dem på udluftningsventilen af venstre bageste bremse . Gentag bremsepedalen depressioner og afblødning af bremsetryk .
9 .
Skift røret og skruenøgle til højre-front udluftningsventilen og senere til venstre -front udluftningsventilen . Fortsæt på samme måde for de resterende udtagsventiler indtil alle bremserør viser ingen luftbobler i væsken .
10 .
Sæt hjulene på hjulboltene . Skruen på lug nødder . Løft køretøjet og fjern bukke . Sænk Jeep til jorden . Spænd lug møtrikker på Grand Cherokee med dæk jern .
11 .
Fyld hovedcylinderen med bremsevæske , indtil væsken er inden for 1/4-inch fra toppen af container . Sæt hætten på hovedcylinder og luk hætten .

gode råd og advarsler


 • Brug DOT -3 bremsevæske at fylde hovedcylinder i 2000 Jeep Grand Cherokee .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan fylde olie på en honda Rincon
  hvordan man kan ændre svaje baren bøsninger på en Jeep Cherokee
  hvordan man kan stoppe vinduesviskerne fra springe på glas
  hvordan du udskifter et bælte i 1996 i et Pontiac Grand Am
  hvordan man kan gemme biler , før de går på ferie
  Sådan nulstiller et olieskift lys på en Buick stævnemøde
  hvordan du får gratis olie til din bil
  hvordan du installerer en front nummerplade på en Pacifica
  hvordan man rent mag fælge
  hvordan du udskifter kølemiddel i en Subaru Forester