hvordan man justerer forlygter på en ekspedition

hvordan man justerer forlygter på en ekspedition

Ekspeditionen er en fuld-størrelse SUV indført ved Ford Motor Company i 1997 og er stadig i produktion fra 2010 . Ekspeditionen er baseret på F- serien halv-ton lastbil og tilbyder tre-rækken siddepladser og et stort slæbe-og indhaling kapacitet muliggjort af en 5,4 liters benzin V -8 motor . Forlygterne på din ekspedition er lavet af kompositplast til at afbøde stød fra vej vragrester uden at knække. Lygten Målet er indstillet fra fabrikken på din ekspedition , men det kan være nødvendigt at justere målsætningen om at holde fra blændende modkørende trafik, hvis du træk tunge byrder .

Du skal bruge:
Målebånd
. Afdækningstape .
Philips skruetrækker .


1 .
Parkér køretøjet 25 meter fra en væg vinkelret . Mål højden fra centrum af 3 mm cirkel på din forlygte linse til jorden med et målebånd og gøre et notat af denne måling .
2 .
Lav en vandret linie på væg med malertape bruge højdemåling opnået i det foregående trin . Gør båndet linje på mindst otte-meter bred og læg den direkte foran lastbilen .
3 .
Tænd forlygterne på nærlys indstilling og åbne motorhjelmen . Læg et stykke pap over en forlygte , så den anden kan justeres uden indblanding .
4 .
Overhold forlygterandens lyskegle foretaget på væggen . Vær opmærksom på , at hvis toppen af lyskegle projekter enten over eller under båndet linjen , din forlygter med behov for at justeres. Følg efterfølgende trin til forlygte justering .
5 .
Find forlygterandens justeringsskruen placeret over hver forlygte . Brug en Philips-skruetrækker og drej skruen mod uret for at justere dit lys ned eller en uret retning for at justere dine forlygter op . Sørg for, at toppen af lyskegle er på båndet linje .
6 .
Placer pap over forlygten efter at det er blevet justeret , så de andre lygten kan kontrolleres og justeres . Brug den samme justering procedure på begge forlygter .
7 .
Luk hætten , når forlygten er nu fuldført. Sluk for forlygterne . Fjern malertape fra væggen .

gode råd og advarsler


 • Der er ingen side til side justering for din Ekspedition forlygter . Denne justering er indstillet fra fabrikken og kan ikke ændres .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan genoprette udseendet af bilens gulv måtter
  hvordan man kan erstatte en PCV ventil på en kviksølv Marquis
  hvordan du udskifter en kviksølv landsbyboer blinklys
  GMC starteren fjernelse
  hvordan du vælger det rigtige dæk til din bil
  hvordan man kan skylle din transmission
  den bedste måde at montere en magnetisk antenne til et køretøj
  auto detaljer procedurer
  auto kæder vs vinterdæk
  hvordan du udskifter en Tahoe servostyring pumpe