hvordan man kan blande i autolakering patches

hvordan man kan blande i autolakering patches

Touch-up maling kan maskere tasten for at markere , tilhugget maling eller ridser fra mindre uheld , men hvor godt din touch-up arbejde ser afhænger af din blanding af færdigheder . At lære at falde i autolakering patches vil spare dig penge på dyre bilreparationer og faglige detaljer

Du skal bruge: .
Vand
Sæbe.
Spand .
Bomuld klude .
Avis .
Afdækningstape .
Spray touch-up maling .
Wet sandpapir , 1. 500- grus og 2. 000- grus .
Skæring pasta .


1 .
Vask bilen med varmt sæbevand , skrubbe ned de berørte områder med en ren klud . Hvis du ikke tager sig tid til at fjerne snavs på din bil , før du maler , vil du aldrig være i stand til korrekt blande den nye maling med den gamle . Tør din bil grundigt , før du fortsætter .
2 .
Mask nogen områder , som du ikke ville have malet med malertape og avis . Dette kan omfatte vinduer og dæk ud på uskadet områder af auto kroppen . For at blande den nye maling med den gamle , maling over en lille mængde af den ubeskadigede område ud over det berørte område . Tre ekstra inches skulle gøre det muligt for dig at ordentligt blande frakker sammen .
3 .
Spray touch-up maling på de berørte områder i en farve , der matcher bilens farve . Vent den angivne flash tid, hvilket er den tid, det tager for et lag maling tørre. En typisk flash tid er 15 minutter . Efter et lag er tørret , tilføje et nyt lag. Fortsæt med at tilføje frakker på denne måde, indtil du ikke længere kan se det beskadigede område .
4 .
Lad malingen tørre natten over .
5 .

Fyld en spand med vand og lægges i blød 1. 500- grus vådt sandpapir i spanden . Fjern det våde sandpapir og sand nymalet område , der arbejder i lange strøg . Tillader ikke, at området tørrer , du ønsker at anvende sandpapir på en glat våd overflade . Så længe sandpapir er våd , bør du have noget problem at arbejde på denne måde .
6 .
Skyl området og inspicere det med en lommelygte . Hvis du stadig se en forskel i malingen farver eller hvis du ser male lag eller oprustning , gentag vådslibning processen med 2. 000- grus vådt sandpapir . Skyl området igen .
7 .
Gnid skære indsæt i nymalet området med en ren klud , der arbejder i små cirkler . Påfør så meget af skære pasta som du har brug for at dække området . Skæring indsætte sand fra en lille lag af maling og genskaber glansen til maling job dette skridt vil blande din gamle og nye maling sammen
8
Skyl skære pasta . . Den nye maling vil nu ikke kunne skelnes fra den gamle .


Relaterede artikler


brændstofpumpe fejlfinding på en Silverado
hvorfor bilbatterier eksplodere ?
hvordan man finder en bil dørlås
hvordan man kan slukke din tjeneste lys på en ætling tc
hvad er en visker relæ skifte?
hvordan man kan tilføje kølervæske til en air condition i en Ford Explorer
hvordan man kan ændre bremseklodser på en Volkswagen
hvordan man kan lave din lædersæder
hvordan du installerer servostyring pumpeslangen i en PT Cruiser
hvordan man kan tilføje vand til auto batterier