hvordan man kan buff metallisk akryl emalje maling på biler

hvordan man kan buff metallisk akryl emalje maling på biler

Måske har du malet din bil til at maskere kosmetiske skader eller rust , men at nye emalje maling ikke sidder rigtigt. For at få fuldt blend den nye maling job med finish , skal du buff den metalliske akryl emalje maling på din bil . En komplet raspning job indebærer en indledende våd slibning , en maskine polering , en vask og en endelig polering i hånden . Hvis du buff uden vådslibning først , vil du ikke fjerne alle de mangler i din metallisk emalje maling job

Du skal bruge: .
1500- grus vådt sandpapir
Spand .
Vand .
Bomuldsklude .
Buffer .
Polerpasta .
Sæbe.
Polymer fugemasse .
Skumpude .


1 .
Dyp 1500- grus vådt sandpapir i en spand vand . Fjern sandpapir og gnid det i lange flydende strøg hele kroppen af din bil . Ikke rykke sandpapir eller bevæge sig i cirkler . Som sandpapir tørrer ud , fordybe den i vandet igen . Du ønsker ikke bilen til at tørre ud, så våd sandpapir så ofte som nødvendigt for at opretholde en våd overflade . Arbejde på denne måde over hele området , der er modtaget en ny frakke af akryl emalje .
2 .
Skyl bilen og tør den med bomuld klude .
3 .
Anvend kvart størrelse størrelsen af polerpasta til overfladen af din bil . Ved hjælp af en buffer på lav hastighed , sprede polerpasta omkring det angrebne område. Tryk ikke på buffer ind i overfladen af bilen , og du behøver ikke at bruge en masse pres . Tilføjelse af flere polerpasta hvis det er nødvendigt for at sikre, at du dækker hele området . Når området er dækket , lad polerpasta sidde i mindst 30 sekunder.
4 .
Skyl overfladen . Påfør et tyndt lag sæbevand med en ren bomuldsklud til at rengøre bilen . Skyl overfladen igen , og tør bilen med en bomuldsklud .
5 .
Påfør en polymer fugemasse , der findes på autolakering butikker , at den metalliske emalje maling med en ren bomuldsklud . Arbejde polymeren fugemasse ind i overfladen af bilen i koncentriske cirkler , indtil hele området er dækket . Lad fugemassen sidde i fem til 10 minutter .
6 .
Buff fugemassen ud med en skum pude , ved at arbejde puden frem og tilbage for at fjerne alle spor af fugemasse .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere bilen læder
hvordan man kan lave skrigende bremser
auto pinstriping ideer
hvordan man kan ændre et hjul hætte
hvordan man kan låse handskerummet i en BMW
hvordan man kan fjerne lugt fra bil ventiler
hvordan man kan ændre den forreste bremser på en Sienna
hvordan man skal udfylde transmission olie
syntetiske vs mineralske olier
hvordan man finder en rangle i bilen