hvordan man kan ændre bagaksel olie på en Jeep Cherokee XJ

hvordan man kan ændre bagaksel olie på en Jeep Cherokee XJ

Redskaberne olien i en Jeep Cherokee 's bageste aksel kan blive forurenet med tiden på grund af vand , varme og andre elementer , så det er en god idé at ændre det en gang imellem . Der er også syntetiske gearolier på markedet nu , der tilbyder overlegen smøring , hvis du vælger at gå denne vej . Husk at bortskaffe den brugte olie korrekt , enten gennem din lokale affaldshåndtering service eller auto dele butik . Den olieskift kan gøres forholdsvis nemt med fælles mekaniker 's værktøjer

Du skal bruge: .
Socket sæt .
Flad skruetrækker .
Pakning .
RTV silikone .
Gearolie .
Dræn gryde .


1 .
aftappes gearolie fra den differentielle ved at løsne et par af boltene i bunden af den differentierede dækker derefter indsætte en flad skruetrækker ind i hul . Placer et dræn gryde under huset og vip dækslet op bare en lille smule . Når olien er løbet , flytte på panden og satte den sikkert væk, hvor det ikke bliver sparket over .
2 .
Fjern resten af bolte og tage låget af. Brug en ren klud og tør ud huset for at sikre , at eventuelle aflejringer fjernes , før du udskifter coveret . Skrab pakningen overflader på både bolig- og dækslet med den flade skruetrækker , skraber eller kniv .
3 .
Sæt differential dække og fyld med olie . Let frakke pakningen på begge sider med RTV silicone derefter placere dækslet tilbage på boliger med pakningen imellem . Geninstaller bolte, men kun slå dem så tæt som du kan med hænderne , indtil pakningen silikone tørrer . Efter en times tid , vil silikone være klæbrig nok til at stramme boltene ned resten af vejen . Når de er blevet strammet , skal du fjerne udfylde skruen i midten af den differentierede dækning og hæld i gear olie . Tilføj det meget langsomt , indtil den netop begynder at sive tilbage ud af hullet og derefter indsætte stikket . Undersøg om der er lækager , før du kører Jeep .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense EGR ventil på en Dodge Caravan
hvordan du udskifter u - samlinger på en TR6
hvordan man kan rate bil dæk
hvordan man kan fjerne ridser fra alufælge
hvordan man kan skylle en vadested v10 autocamper radiator
hvordan man kan ændre forlygten på en Chrysler New Yorker
hvordan man kan gemme motor topstykker
hvad er tegnene på skæve rotorer ?
hvordan du udskifter Toyota Tacoma front rotorer
hvad er kontrolgrupperne ?