hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en Dodge stealth

hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en Dodge stealth

Hvis Serpentine bæltet på din Dodge Stealth er beskadiget , revnet eller skrigende det kan være nødvendigt at udskifte . Du bør udskifte Serpentine selen på din bil hver 30 tusind miles , eller når du bemærker skader eller tegn på slitage . Du kan købe en erstatning bælte til din Dodge Stealth på en auto dele detailhandler eller Dodge forhandler

Du skal bruge: .
Socket og skruenøgle sæt
Lug skruenøgle .
Jack .
Jack står .
Flad skruetrækker .
12 mm stik .
14 mm stik .


1 .
Afbryd det negative batterikabel med en svensknøgle eller sokkel og skraldefunktion . Fastgør batterikablet i et område væk fra batteriet terminalen .
2 .
Løsn lug møtrikker på førersiden forhjulet ved hjælp af en lug skruenøgle . Fjerner ikke lug nødder endnu . Løft forenden af din Dodge Stealth med et stik , og fastgør den på et sæt bukke . Fjern lug nødder og trække i førersiden forhjulet ud af køretøjet . Placer dæk og lug nødder til side et sikkert sted .
3 .
Fjern den forreste splash skjold . Fjern de skruer, der holder skjoldet med en flad skruetrækker . Brug en sokkel og ratchet at fjerne bolte og derefter trække de resterende klip fri for forsamlingen .
4 .
Fjern låget bag rattet for at få adgang til remskiver . Fjern de to skruer med en flad skruetrækker og derefter finde og fjerne de to 12 mm bolte fra den øverste kant af dækslet
5
Brug en 14-. mm stik med en Ratchet at løsne bolten i midten af strammer rullen. Roter strammer bolten uret med en 12 mm stik for at mindske spændingerne på båndet , sænker drejes, indtil selen er løst nok til at fjerne .
6 .
forsigtigt ud bælte fra hver af de remskiver . Du skal muligvis dreje bæltet til at passe den mellem AC-strækninger i nogle områder .
7 .
Installer den nye rem på remskiver , og sørg for at dirigere bælte i samme retning da det blev slået over remskiver oprindeligt . Juster spændingen på båndet ved at dreje den 12 mm fjedermekanisme bolt med en sokkel og skralde indtil remmen har nået et passende spænding niveau . Stram 14 mm bolt i midten af rullen .
8 .
Sæt dækslet bag rattet og fastgør det med skruer og 12 mm bolte . Udskift splash skjoldet ved at trykke den ind i klip . Fastgør det med skruerne du har fjernet tidligere . Udskift boltene på skjoldet , og stram dem med en sokkel og skralde .
9 .
Sæt førersiden hjulet og geninstallere lug nødder . Spænd lug nødder lidt . Brug donkraften til at støtte bilen og fjern bukke . Sænk bilen til jorden . Spænd lug nødder helt med en lug skruenøgle .
10 .
Udskift negative batterikabel . Spænd forbindelse med et stik og skralde eller en skruenøgle . Test motoren køre og se bælte , der skal sikre, at den sidder rigtigt på remskiver .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter vinduesviskerne på en Dodge Dakota
hvordan man kan ændre servostyring væske i en Kia
hvordan man kan ændre olien i en Ford Ranger overførselstilfælde
hvordan man kan tømme olie i en bageste differentiale
hvordan man åbner bagagerummet i en Mazda 6
hvordan du installerer bremsecalipre på en volvo 240
hjemmelavet vinduesvisker løsning
hvordan man kan rense støv fra den indvendige side af forlygterne
hvordan kløften tændrør
hvad man skal gøre med tomme olie beholdere med olie rester på indersiden ?