hvordan man kan ændre en bil til bedre ydeevne

hvordan man kan ændre en bil til bedre ydeevne

Forbedring din bils ydeevne er målet for mange auto entusiaster . Alle ved, kan du forbedre ydeevnen ved at droppe i en helt ny motor og bruge tusindvis af dollars , men der er også billigere og lettere tricks, der vil hjælpe dig med at opbygge din bils hestekræfter og håndtering . Tjek disse tips for auto forbedringerne
1 .
Gør din grundlæggende vedligeholdelse . Sørg for at din olie og oliefilter jævnligt ændres . Kontroller at se , om dine hjul er afbalanceret , og at dine dæk er oppustet ved det korrekte tryk og ikke for slidt ned . Periodisk sætte en flaske indsprøjtningssystem renere ind med din tank af gas . Eksperter anbefaler at gøre dette hver olieskift .
2 .
Boost din motors hestekræfter ved at opgradere sit indsugningssystem . En billig måde at gøre dette på er at bytte dit papir indtag filter til en forestilling genbruges én. Alternativt kan du købe og installere en performance luftindtagssystemet. Der er en hel del typer at vælge imellem, som f. eks kold luft indtag eller ram indtag , og den, der passer til dig vil være afhængig af din specifikke bilmodel .
3 .
Ændre din udstødningssystem ved at installere en præstation lyddæmper og bredt tailpipe. Be klar over, at nogle udstødningssystemer er simpelthen designet til at lyde imponerende , samtidig med lidt i vejen for ekstra ydeevne . Andre systemer vil virkelig øge din hestekræfter .
4 .
Forbedre din motors timing og brændstofforbrug system med en ny computer chip eller magt programmør . Disse er designet til at tilsidesætte fabrikken fastsætte begrænsninger og optimere din motor til high-performance . De har også en tendens til at være relativt billigt .
5 .
Sænk dit affjedring og installere ydeevne fjedre i bilen . Ved at gøre dette , vil du sænke bilens tyngdepunkt og stivne dens håndtering, giver det højere ydeevne i kurver og sving .

gode råd og advarsler


 • Performance begynder med grundlæggende vedligeholdelse . Ikke alene er det vigtigt for sikkerhed og holdbarhed , det er også en nem og billig måde at få lidt ekstra ydelse ud af din bil .
 • Det er især vigtigt at opgradere din udstødning system, hvis du har ændret dit luftindtag system, som du bliver nødt til at have mere luft bliver opbrugt fra motoren , for at indsugningssystem til at fungere korrekt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan erstatte en dør håndtag på en Chevrolet prizm
  hvordan du udskifter de bageste rotorer på en 1997 Ford Explorer
  hvordan man kan lave flishugges maling på en bil
  hvordan man kan låse radioen på en bmw motorcykel
  hvordan man kan lave en rustent krom kofanger
  hvordan man kan kontrollere dæktrykket psi
  hvordan man kan ændre reservehjulet på en Mini Cooper
  hvordan man kan lave din forrude i Florida
  hvordan du fjerner tørrede voks på en plastik kofanger
  på , hvad alder bør dæk udskiftes ?