hvordan man kan ændre olie i en Porsche Cayenne

hvordan man kan ændre olie i en Porsche Cayenne

Ændring af din olie er en af dem rutinevedligeholdelsesdele at de fleste mennesker kan gøre sig selv , men ikke alle ønsker at påtage sig opgaven . På en Porsche Cayenne , er opgaven lidt mere involveret end på andre biler , fordi der er en udskridning plade, der skal fjernes , og en patron-stil olie filter, som kan være en vanskelig opgave at fjerne så godt . Hvis du tager din tid , men du kan gøre det derhjemme

Du skal bruge: .
Jack
Jack står .
3/8-inch skralden og stikdåse .
Oliesuger .
Sekskantskruer nøgle sæt .
Dræn gryde.
Udskiftning af olie patron .
Tragt.
7 quarts motorolie .


1 .
Pop hætten og find oliepinden i motorrummet . Træk oliepinden og sæt slangen fra oliesuger på oliepinden røret . Brug emhætte til at fjerne al olien i motoren . Afbryd emhætten .
2 .
Løft op foran i køretøjet ved hjælp af stikket og sæt den på bukke . Sørg for , at køretøjet er solidt på standene før gennemgangen nedenunder. Brug 3/8-inch Ratchet og stik til at afbryde friktionspladen i bunden af motoren , sæt den til side
3
Unbolt midten bolt på oliefilteret . patron tilfælde benytter en hex - head -tasten, og tillade nogen overskydende olie løbe ned i afløbet gryden . Når det er drænet helt , geninstallere bolt ved hjælp af hex-head nøgle . Fjern patronen sagen ved hjælp af 3/8-inch skralden og sokkel. Træk det gamle filter patron og pakning og smid dem væk .
4 .
Skub den nye olie filterpatronen og pakning på motoren og geninstallere sagen ved hjælp af 3/8-inch skralden og sokkel . Geninstallere Friktionspladen bruge skralden så godt. Hæv køretøjet ud af bukke ved hjælp af stikket og sæt det tilbage på jorden .
5 .
Sæt tragten i oliepinden rør og hæld i motorolie . Geninstaller oliepinden røret , og start SUV til at tillade motorolie kan cirkulere. Sluk for motoren efter 2 til 3 minutter .


Relaterede artikler


hvordan man kan dræne vandet fra brændstoffet Jeep Liberty diesel CRD
hvordan man kan gemme dieselolie korrekt
hvordan man kan male en bil med lak maling
hvordan man rent bil tæpper
hvordan man kan ændre en vinduesvisker armen på en Nissan grænse
hvordan du udskifter en Mercedes Benz antenne
hvordan du installerer gamle Camaro bremseklodser
hvordan man kan ændre luftfilteret på en 1991 ford escort
de bedste aktie dæk til en jeep Rubicon
hvordan du udskifter tåge lampe lys i en Mazda 6