hvordan man kan ændre start ved en Lexus LS 400

hvordan man kan ændre start ved en Lexus LS 400

Starteren i din Lexus LS400 er en integreret del af tændingssystemet . Startmotoren drejer krumtapakslen , når du starter bilen , og kobler når motoren kører . Hvis din LS400 er begyndt hårdt eller ikke starter overhovedet, kan starteren være kilden til dit problem . Mange Bilreservedelsforretninger vil teste din starter for dig gratis . Du kan købe en ny forret på en auto dele butik eller Lexus forhandler

Du skal bruge: .
Wrench sæt
. Sokkel og skralde sæt .
Momentnøgle .


1 .
Find batteriet i fronten af førersiden af motoren . Afbryd de negative og positive batteri kabler fra batteriet terminalen ved hjælp af en skruenøgle . Løsne og fjerne batteriet klemme med en skruenøgle . Fjern batteriet fra bilen . Vent mindst to minutter , før du begynder noget arbejde at lade elsystem til at varetage .
2 .
Fjern fartpiloten aktuatoren dække ved at løfte den opad ud af position . Afbryd den elektriske forbindelse på aktuatoren . Fjern de tre monteringsbolte holder fartpiloten aktuatoren på plads ved hjælp af en sokkel og skralde . Fjern aktuator og sæt det til side med bolte . Hvis din model ikke er udstyret med fartpilot , kan du springe dette trin over.
3 .
Afbryd den elektriske forbindelse fra starteren . Stikket skal trækkes lige ud af stedet . Fjern møtrikken sikre starteren ledning med en skruenøgle og fjern ledningen .
4 .
Fjern de to monteringsbolte fra startmotoren med en sokkel og skralde og samtidig støtte starteren med din gratis hånden. Fjern starteren fra køretøjet .
5 .
holdning den nye starter og fastgør det med de to monteringsbolte . Spænd boltene med en sokkel og skralde og samtidig støtte den nye starter , så det ikke falder . Moment hver montering bolt til 30 fod-pounds med en momentnøgle .
6 .
Sæt starteren ledning og spænd møtrikken for at sikre det ved hjælp af en skruenøgle . Tilslut el- forbindelsen til starteren ved at trykke stikket sikkert på plads .
7 .
Udskift fartpiloten aktuatoren , hvis dit køretøj er udstyret med en . Installer og spænd de tre monteringsbolte med en sokkel og skralde . Tryk på aktuatoren dækslet tilbage på plads .
8 .
Sæt batteriet og stram batteriklemme med en skruenøgle eller sokkel og skraldefunktion . Tilslut batteriet kabler og sikre dem tæt på terminalerne. Start din LS400 at teste funktionen af den nye starter .


Relaterede artikler


hvordan man kan male sort gummi døren trim på en bil
hvordan man kan farve auto polstring
hvordan man kan anvende Meguiar ’s guld voks
hvad man skal gøre , når check engine blinker derefter går ud
hvordan man kan justere SUV forlygter
Forskellen mellem symmetriske & asymmetriske dæk
Hvor mange timer kan jeg vedligeholdelsesladning et batteri ?
hvordan du fjerner den forreste kofanger på en Dodge Charger
hvordan man opbevarer dæk udendørs
hvordan man kan læse motorcykel dækstørrelser