hvordan man kan erstatte en forskærm på en 1995 Nissan Pathfinder

hvordan man kan erstatte en forskærm på en 1995 Nissan Pathfinder

Fendere på 1995 Nissan Pathfinder er fastgjort til rammen af Pathfinder med 10 eller 11 bolte inde i motorrummet og inde i hjulet . Du kan fjerne boltene i motorrummet ved at åbne motorhjelmen og fjerne boltene løber langs siden af den øverste ramme . Den nederste bolte er på indersiden af hjulet godt . Du bliver nødt til at fjerne hjulet godt at komme til den lavere bolte

Du skal bruge: .
Tire værktøj
. Jack .
Jack stå .
Skruetrækker .
Ratchet sæt .


1 .
Fjern dækket møtrikker sikre forhjulene til rammen af Pathfinder vha. dæk værktøjet . Jack forenden af Pathfinder og sæt forenden på bukke .
2 .
Træk forhjulene ud af rammen . Brug en skruetrækker til at fjerne plastik faner , der holder hjulet godt dækslet til rammen. Træk hjulet brønddækslet ud af rammen .
3 .
Fjern det øverste bolte i motorrummet og den nederste bolte i hjulet godt , at der er sikre fender at rammen på venstre og højre side med en skralde sæt . Træk højre og venstre fender ud af rammen .
4 .
Placer den nye rettighed fender på rammen og erstatte den øvre og nedre bolte . Spænd boltene med skralde . Gentag til venstre side af Pathfinder .
5 .
Sæt hjulet godt dækslet til højre og venstre hjul godt . Udskift plastiktappene at sikre hjulet godt dækslet til rammen. Udskift hjulet til stellet . Udskift hjulet nødder til hjulet . Brug donkraften til at fjerne stikket stå og sænke forenden til jorden .


Relaterede artikler


hvordan man kan polere et glas forlygte
hvordan man justerer bolt på en parkeringsbremse
hvordan du fjerner en gm servostyring reservoir
hvordan du udskifter de bageste støddæmpere på min cadillac
hvordan du udskifter volvo 850 motor mounts
hvordan man kan justere en Mercedes ’ forlygter
hvordan man kan diagnosticere startproblemer
hvordan man istandsættelse aluminiumsfælge
hvordan man kan reparere en air condition i en bil
hvordan man kan genoplade en Nissan XTERRA a / c