hvordan man kan forbedre diesel ydeevne

hvordan man kan forbedre diesel ydeevne

Forbedring af effektiviteten af dine dieselmotor koges ned til én central faktor-forbedre effektiviteten. Du kan ikke ændre input fra en dieselmotor , som dengang ville det ikke længere være en dieselmotor , og der er ingen grund til at ændre produktionen. Derfor er du nødt til at fokusere på selve processen med at brænde diesel og omdanne det til mekanisk energi-du har brug for at gøre din motor bruger mere energi til at køre din lastbil og mindre energi til andre ting . En måde at gøre dette på er ved at tilføje ekstra udstyr
1 .
Køb og installer en diesel chip . Disse er sofistikerede chips at styre strømmen af diesel i forhold til de kørselsforhold . Det betyder, at din motor kun vil brænde så meget diesel som det skal . Hvad mere er , diesel chips dramatisk øge din kraft og drejningsmoment ved at frigive mere diesel når motoren har brug for det .
2 .
Installer en høj kvalitet filter . En dieselmotor skal kold luft til at holde det imod overophedning. Hvis det har en ineffektiv filter , vil motoren bruge værdifuld energi tager i luften. Men hvis du installerer en performance filter , der er designet til at tage i kølig luft , vil motoren kunne afsætte energi til vigtigere forretninger køre din lastbil frem .
3 .
Installer en høj kvalitet udstødningsrør . I dette tilfælde er større bedre-en stor rør tager mindre energi til at skubbe luft gennem end en lille pibe . Igen, vil energi blive frigjort til at fokusere på kørslen .
4 .
Installer en indsprøjtning system . Der er en bred vifte af disse , som propan injektioner , der tilføjer propan til din diesel afbrænding og vand-methanol injektioner at køle din filtre. Endelig kan du bare tilføje en højtydende diesel injektor , der gør din diesel går fra tanken til motoren mere effektivt .

gode råd og advarsler


 • mere energi du gemme din motor , jo mere kan fokusere på brændende diesel .
 • Afhængig af din diesel bilens fabrikant , nogle tilføjelser , som tilføjer en diesel chip , kan ændre eller annullere din producentens garanti .


 • Relaterede artikler


  hvordan du ændrer en F150 brændstoffilter
  hvordan du fjerner et dæk fra fælgen med hånden
  Sådan nulstiller udledning fra en honda pilot
  hvordan man kan teste 12v bilbatteri
  hvordan man kan diagnosticere , hvorfor et bilbatteri gik dødt
  hvordan man kan oplade en elektrisk truck batteri
  hvordan du tilføjer olie til hydraulisk donkraft
  tegn på en dårlig krank positionsføler
  hvordan du fjerner en beskadiget bolt
  hvordan du udskifter termostaten i en Jeep Grand Cherokee