hvordan man kan forbedre gas kilometertal i en Honda Civic

hvordan man kan forbedre gas kilometertal i en Honda Civic

Nogle ting om at forbedre gas kilometertal for din Honda Civic er indlysende . Må ikke race motoren , mens du sidder tomgang , og ikke race op og ned ad gaderne på 80 miles i timen . Andre måder at få en bedre brændstoføkonomi er ikke så indlysende . Craig Perronne af Off-Road. com skriver , at dæk overvejelser er vigtige i at forbedre gas kilometertal , noget der ikke rigtig intuitiv . Hvis du ikke allerede har købt , men er stadig at afgøre, hvilken Honda Civic til at købe , så husk at hybrider er bedst for brændstoføkonomi , manuel transmission af gas modeller er det næstbedste , og automatisk transmission af gas modeller er tredje .

Du skal bruge:
Toolkit
. Bil manual .
Væsker og dele .

bedre kilometertal


1 .
Udskift slidte dæk med den originale dækstørrelse bruges af Honda . Undgå større dæk som Perronne anbefaler . Betale en mekaniker for en hjuludmåling fordi denne operation kræver edb- tunge udstyr .
2 .
Sørg dækkene er korrekt oppumpet , og brug ikke metal fælge eller navkapsler fordi de tilføjer vægt til bilen . Brug plastik hjulkapsler .
3 .
Fjern alle ekstra vægt i bilen , herunder eventuelle værktøj sæt , computere og udstyr du holder i kufferten . Undgå at køre klimaanlæg .
4 .
Udskift tændrør , ledninger , luftfilter , brændstoffilter , ilt sensor , olie og oliefilter efter behov . Tilføj en olie additiv til forbedring af motor -komprimering for ældre biler . Brug kun olie , der anbefales af Honda og fastholde olien på det rette niveau . Undgå at overfylde den olie , fordi det medføre forurening stikkene og reducerer kilometertal .
5 .
Start gradvist fra rødt lys eller stop tegn og fremskynde langsomt , men sikkert , altid ser anden trafik . Undgå at berøre bremsen , mens man kører medmindre det er absolut nødvendigt . Undgå stop-and-go kørsel og tage motorvejen når det er muligt , fordi motorvejskørsel forbedrer gas kilometertal .
6 .
Kør på 55 km /h på motorvejen , så længe det er lovligt . Oprethold den mindste lovlige hastighed på motorvejen , normalt 10 mph under den udstationerede hastighedsgrænse . Brug tyngdekraften til din fordel , mens du kører . Undgå at accelerere op ad bakke , så lad bilen accelerere , når du bevæger styrtløb og lad dine momentum bære dig forbi bunden af bakken og dels op den næste .
7 .
Brug karburatoren til at rengøre karburatoren inde i luften filterhuset og samtidig lade motoren i tomgang. Fjern alle gunk fra din karburator til en betydelig stigning i kilometertal . Brug brændstof injektor renere i tanken .
8 .
Juster dine tomgang til de oprindelige niveauer , og sørg for dine køle-og afgiftssystemer, fungerer korrekt . Sørg for, at vakuum niveau på emissionsbegrænsende udstyr er korrekt , fordi det vakuum påvirker brændstofgennemstrømningen . Sørg for, at brændstofpumpen fungerer, og at brændstoffet trykket er korrekt . Opretholde transmissionsolie på det rette niveau .


Relaterede artikler


hvordan man detalje en bilmotor & rummet
hvordan du fjerner halen lys i en odyssé
hvordan man kan lave bremserotortemperatur riller
Sådan nulstiller du en BMW Service påmindelse
hvordan man kan forbedre auto lakering
hvordan man kan finde, hvor motorkoelevand forsvinder til ?
hvordan man kan ændre en Honda Civic forlygte
hvordan man kan ændre gt6 bremseklodser
hvordan du fjerner pastavoks fra plast
hvordan du ændrer en olie -filter på en Colorado