hvordan man kan forbedre motorens ydeevne

hvordan man kan forbedre motorens ydeevne

Motoren er hjertet i din bil , og en dårligt fungerende motor kan reducere livet af bilen , øge udgifter til brændstof, og endda være farligt . Automobil motor omdanner brændsel energi til den kinetiske energi, der kræves for at dreje hjulene , så kan dens betydning for bilen ikke overvurderes . Således er det vigtigt at konsekvent overvåge og vedligeholde denne vitale del . Heldigvis er der masser af måder at forbedre din motors ydelse uden at bruge for mange penge

Du skal bruge: .
Cylindre .
Turboladere eller kompressor .
Lettere stempler .

Instruktioner


1 .
Forøg din motor deplacement . Gør det muligt for mere gas til at brænde i hver omdrejning af motoren , hvilket øger motorens . Du kan gøre dette enten ved at gøre flaskerne større eller ved at tilføje flere cylindre . Tolv cylindre anses generelt den praktiske grænse for flasker , men du skal søge din mekaniker udtalelse .
2 .
Øg motorens kompressionsforhold . Ved at komprimere koncentrationen af luft og brændstof , vil din motor bliver mere kraftfuld . Vær forsigtig med denne ene , fordi jo mere du komprimere luft og brændstof , jo mere sandsynligt er det at bryde ud i flammer , inden tændrøret antænder . Igen , spørg en erfaren mekaniker udtalelse om det højeste kompressionsforhold din motor vil sikkert give . Højtydende biler generelt har en højere kompressionsforhold , så de bruger høj-oktan gas , der er mindre sandsynlighed for at selvantænde .
3 .
Overvej at købe trykladere eller turboladere og tilføje dem til motoren . Disse tryk luft og brændstof , så flere kan blive vædret i flasker , hvilket gør motoren mere kraftfuld . Det er primært et alternativ til at øge størrelsen af flasken eller tilføje flere cylindre og resultatet er stort set den samme . Vælg turboladere eller kompressor , der er udstyret med en intercooler , en speciel radiator , der afkøler luften ind i cylinderen , så det er mere sandsynligt at ekspandere.
4 .
Sprøjt brændstof ind i motoren . Brændstofindsprøjtning forbedrer motorens ydelse og brændstoføkonomi ved at måle brændsel til hver cylinder mere præcist .
5 .
Erstat tunge dele med lysere dele , hvor det er muligt, især stempler . Hver gang et stempel bruger en vis mængde energi, det har at ændre retninger . En lettere stempel kræver mindre energi end en tungere en .

gode råd og advarsler


 • Tag din bil til butikken for regelmæssig check- ups , således at enhver motor fejl kan påvises .


 • Relaterede artikler


  hvordan man bruger høje kilometertal syntetisk motorolie
  hvordan du fjerner instrumentbrættet i en bil
  hvordan man kan rense en MAF sensor på en 2001 Ford Explorer
  hvad man skal bruge til rengøring af indsprøjtningsdyser
  hvordan man installere en motor montere på en Nissan
  hvordan man kan kontrollere kontinuiteten i tændrørskablerne
  hvordan du fjerner en Mustang Cobra motor
  hvordan man kan finde starteren på en 2000 Nissan grænse
  hvordan man kan teste tændrør med en ohm meter
  hvordan du fjerner banen fra autolak