hvordan man kan gemme et vadested

hvordan man kan gemme et vadested

Lad os sige, du har planer om at opbevare din Ford til vinteren , eller bare ikke køre det meget . Når din Ford vil sidde i en længere periode , eller et køretøj for den sags skyld . du nødt til at tage skridt til korrekt gemme køretøjets snarere end blot lade den stå i indkørslen til at indsamle støv og blive udsat for elementer såsom regn , sol , og fugleklatter

Du skal bruge: .
Olie og filter
Autovoks .
Brændstof stabilisator .
Dæk trykmåler .
Batteri vedligeholder .
Kølevæske tester .
Bil dækning ( ekstraudstyr) .


1 .
Skift motorolie og oliefilter . Hvis bilen kommer til at sidde i mere end seks måneder skal det ændres , før de lagres . Kontakt din auto dele butik , eller din mekaniker om, hvad olie til brug på grund af de høje niveauer af olie tilsætningsstoffer, som kan være lidt ætsende rengøringsmidler .
to .
Fyld brændstoftanken med friske præmie fuel. This vil medvirke til at eliminere kondens under opbygning i brændstoftanken . Dette er forårsaget af temperatursvingninger , så jo mindre plads der er i tanken , jo bedre. Det er også bedst at hælde benzin stabilisator til tanken .
3 .
Kontroller frostvæske niveauer . I koldere klimaer er det vigtigt at sørge for , at frostvæske er godt for under nul temperaturer , skal du bruge frostvæske tester for at kontrollere kølevæsken er god .
4 .
Check dæktryk og puste til korrekt tryk. Du ønsker måske at konsultere brugervejledningen for korrekt tryk .
5 .
Vask og voks Ford . Fjern alt snavs fra under bilen og fra hjul brønde . Tage ekstra tid at rense interiøret , er sikker på, at alle fødevarer krummer er støvsuges op, det kan tiltrække små gnavere . Hvis køretøjet er ved at blive gemt i en opvarmet areal fjerne gulvmåtter for at undgå dem fra at blive mugne lugt .
6 .
Sæt et batteri vedligeholder af Fords blive gemt mere end en måned . Hvis du vælger at fjerne batteriet , kontakte producenten for at sikre dette , vil ikke forårsage ja problemer med det edb-system
7
Placer Ford på bukke . dette vil fjerne Muligheden af flade pletter på dækkene . Flat pletter er mere fælles med klassiske biler, der benytter bias lag dæk , i forhold til biler med radialer og lavprofildæk . Bias dæk vil være fint , hvis det opbevares mindre end en måned . Radialer og lavprofildæk er god for omkring et år .
8 .
Når du har fuldført disse trin , tage et øjeblik på at skrive selv en kort notat af hvad der er blevet gjort for at gemme Ford. Eksempel : Stuff ståluld i udstødningsrøret og luftindtag , og sæt det på rattet . Dette vil bidrage til at vende de skridt , når du tager det fra lageret .

gode råd og advarsler


 • Placering dampspærre plast under bilen i uopvarmede garager vil forhindre vand opbygge , og gør det nemt at få øje på nogen lækager .
 • Knæk enker lidt , når gemt inde ; være forsigtig , således at små gnavere ikke vil være i stand til at passe . Stuff ståluld i udstødningsrøret og luftindtag for at undgå gnavere fra nesting . Mølkugler har været kendt for at arbejde , men vil gøre bilen lugten .
 • Fjern viskerblade , eller placere et stykke plastic under dem for at undgå dem stikning også i forruden .
 • Hvis du føle en bil dækning er nødvendig at bruge en , der er åndbar til indendørs brug , og en høj kvalitet materiale til udendørs brug . Det kan være dyrere , men det værd at beskytte lakken på bilen .
 • Føj stabilisator til gassen . Vær sikker på, at der ikke er nogen skadedyr , der kan gøre deres hjem i bilen . Sted fælder og lokkemad rundt Ford for at undgå at det sker .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre stivere på en Ford Focus
  hvordan man håndterer Toyota tilbagekaldelse
  hvordan du fjerner pastavoks fra plast
  hvad er forskellen mellem dæk & fælge ?
  hvad gør dækstørrelse numre P205 55r16 betyde ?
  hvordan man kan rense en konkret lastbil
  BMW E24 instrument aftagning
  hvordan man kan konvertere en diesel lastbil fra konventionel olie til syntetisk
  VW Jetta bremser fjernelse
  hvordan du fjerner de bageste sæder i en Subaru Forester