hvordan man kan øge motorens ydeevne med en kort ram indsugningssystem

hvordan man kan øge motorens ydeevne med en kort ram indsugningssystem

En kort ram indtag er en meget simpel version af en kold luftindtag system , der reducerer temperaturen inde i en forbrændingsmotor . En kort ram indsugningssystem består normalt af en kort metalrør og et luftfilter , der tilsammen øger blanding af luft og brændstof , samt hestekræfter af køretøjet
1 .
Forøg din motorens præstationer ved at installere en kort vædder indsugningssystem i enhver bil , der bruger tvang induktion , såsom en kompressor eller turbolader . Da tvunget induktion ofte opvarmer luften til det punkt, hvor en traditionel kold indsugningssystemets er ubrugelig , den mindre afstand skabt af den korte ram indtagelse vil være en mere effektiv løsning til indsprøjtning køligere luft ind i motorblokken .
2 .
Brug en kort vædder indsugningssystem at opleve en stigning i motorydelsen i de tilfælde, hvor de eksisterende udstødningssystem begrænser luftstrømmen . Stock indtagelse rør kan bremse en bil og reducere hestekræfter , hvis diameter af rørene ikke er bred nok til at behandle brugt brændsel . Ved at bytte ud af de eksisterende luftindtaget system med en kort vædder indtag , forkorte du afstanden udstødningen har til at rejse for at blive bortvist fra bilen .
3 .
Vælg en kort vædder indsugningssystem med et varmeskjold for at hjælpe med at reducere motorens temperatur yderligere . En veldesignet varmeskjold , især dem lavet af kulfiber , vil levere køligere luft på forsiden og siderne af motorrummet . Bemærk , at kulfiber varmeskjold kan være meget dyrt , og tilbyder kun en marginal forbedring i ydelse over de mere traditionelle materialer som metal .
4 .
Find den rigtige korte ram indsugningssystem ved at vælge en , der svarer til den effektkurve vedligeholdes af bilens indbyggede computer . Nogle korte ram indtag systemer kan faktisk reducere muligheden af din motor til at levere strøm ved visse hastigheder , hvis de ikke er korrekt parret med din type bil .
5 .
Vælg en kort vædder indtag system til at bidrage til at øge gas kilometertal , du får med din bil . Selv hvis du ikke planlægger at bruge en kold luftindtag til at hjælpe på banen , kan du også forlænge levetiden på din motor , forhindre overophedning og sikre , at din bil fungerer mere effektivt med en kort ram indtagelse .

gode råd og advarsler


 • Tilføjelse af en kort vædder indsugningssystem til din bil vil også øge støjen fra den eksisterende indtag , gør din motor lyde højere . Med turboladede køretøjer , dette kan vise sig som en høj hvislende lyd, som luft boost stiger .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan slukke for check engine lyset på en GMC udsending
  hvordan man kan teste en 6 volt bilbatteri
  hvordan man kan ændre en bremse lys i en C4 Corvette
  hvordan man kan tilføje væske til en manuel transmission i et 1993 vadested sonde
  hvordan man kan løfte de nye Jeep Grand Cherokee
  honda Acura bremserotortemperatur fjernelse
  hvordan du fjerner en syre batteri terminal
  hvordan du installerer batterier i mercedes nøglen
  hvilken type pakning materiale anvendes omkring benzin ?
  hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil, der brænder ikke gas ordentligt