hvordan man kan sammenligne bil ydeevne

hvordan man kan sammenligne bil ydeevne

Når du køber en bil , du ønsker at sikre, at du vælger en, der vil bedst opfylder dine behov . Du er nødt til at sammenligne biler for at finde ud af fordele og ulemper ved dem, du er mest interesseret i. Som led i denne sammenligning , kan du ønsker at sammenligne bil ydeevne . Bil resultater kan også effekt på gas kilometertal , som bliver en endnu større bekymring, hvis de gaspriser er høje
1 .
Få dig en god bil at købe guide . Det er simpelthen umuligt at forvente at kunne tjekke ud hver bil individuelt at sammenligne bil ydeevne . Det bliver en umulig opgave, hvis du ikke er mekanisk hældning og ikke ved ret meget om biler . En god køber guide vil give dig oplysninger om motorstørrelse , gas kilometertal og mekanisk oplysninger om køretøjets du ønsker at købe .
2 .
Læs så mange bil vurderinger , som du kan . Du kan finde bilen anmeldelser online er skrevet af almindelige mennesker , der har brugt de gennemgåede biler , eller du kan læse bedømmelser udført af fagfolk . Du kan finde faglige vurderinger i aviser og publikationer såsom " Car and Driver " og " Consumer Guide ".
3 .
Spørg rundt . Folk, der har brugt bilen , du ønsker at købe kan give dig den bedste idé om hvordan det vil udføre . Spørg venner og kollegaer , hvordan bilen skal sammenlignes med andre biler , de har købt i fortiden . Du kan endda finde svar for at hjælpe dig med at sammenligne en bils præstationer i online chat fora og opslagstavler .
4 .
Find ud af , hvor nemt det er at ændre visse elementer i en bil for at sikre, det opererer på det præstationsniveau , du ønsker. For eksempel , at finde ud af hvor let det er at ændre lavere ydelse bremser til højere ydeevne bremser . Omkostningerne vil også være en faktor , men bruge pengene på visse opgraderinger som bremser er umagen værd .


Relaterede artikler


Forskellen mellem en 6-trins manuel gearkasse og en 5-trins manuel transmission
hvordan man kan farve auto polstring
hvordan man kan lave din forrude i Florida
den bedste kvalitet auto batterier
skivebremse fjernelse
DIY generator ændre
hvordan du udskifter brændstoffilteret på Dodge Stratus
hvordan man bruger en ledning twister
hvordan du fjerner en Chevy Astro katalysator
hvordan du installerer en bil batteri i en Toyota Corolla