hvordan man kan sætte kølemiddel i et 2003 Chevy Tahoe

hvordan man kan sætte kølemiddel i et 2003 Chevy Tahoe

Hold Dex-Cool kølervæske fuld på din 2003 Chevy Tahoe er et vigtigt vedligeholdelse skridt til at sikre skade ikke forekomme, til den varme-og kølesystem . Mens en kølevæske flush er en overlegen service til dræning og derefter fylde radiatoren , så kølemidlet til at køre lav i mellem tjenesteydelser kan forårsage alvorlige skader . Hvis regelmæssige flushes udføres på fuld-størrelse SUV , og den korrekte kølevæske anvendes , tilføjer kølemiddel i mellem skulle opstå minimalt , medmindre systemet har en lækage

Du skal bruge:
Kølevæske afløb gryde .
Tragt.
Dex-Cool anti -frost ( præ-blandet ) .


1 .
Park Tahoe på en plan overflade og lad motoren køle ned . Hvis motoren er varm , skal der være mindst et par timer for at køle ned .
2 .
Åbn hætten og find kølerdækslet på venstre side ( mod motorrummet af køretøjet ) .
3 .
Ret anti -frost afløb gryde på kort radiator hals og hætte under den forreste kofanger af Tahoe .
4 .

Tryk på kølerdækslet aktiv tænd den derefter mod uret langsomt .
5 .
Sæt en tragt i halsen på køleren og tilføje forblandet Dex-cool anti -frost ( kølemiddel ) langsomt ned i tragten . Tillad op til 30 sekunder eller mere for kølevæske at rense ned i radiatoren kamre . Tilføj flere kølervæske efter behov .
6 .
Fortsæt med at tilføje flere Dex-cool kølemiddel i køleren indtil radiatoren halsen viser kølervæske omkring 1 /2 tommer ned fra toppen af påfyldningsstudsen og ikke længere afløb ind i radiatoren .
7 .
Undersøg Kølervæskestanden reservoiret til venstre for radiator halsen og sikre det fulde . Hvis det ikke er , skal du fjerne hætten af reservoiret og fyld den med færdigblandet kølervæske , indtil den når det fulde kolde linje stemplet på ydersiden reservoiret huset .
8 .
Start motoren af Tahoe med radiatoren hætten af radiatoren , hvis du har tilføjet mere end 1 /2 gallon eller flere af kølervæske . Der kan være luft i systemet , der skal renses fra radiatoren .
9 .
Lad motoren gå i tomgang , indtil den når driftstemperatur. I mellemtiden overvåger udrensning kølervæske , og sørg for det falder ned i afløbet panden og tilføje mere til radiatoren som nødvendigt .
10 .
fortsætte med at overvåge udviklingen i udrensning væske , indtil den stopper . Udskift kølerdækslet derefter toppen af kølemidlet reservoiret igen .
11 .
Sluk motoren igen og igen væskeniveau i radiatoren nakken . Hvis det er nødvendigt , top kølemidlet ud igen derefter erstatte kølerdækslet .
12 .
Drive Tahoe inden for en tre til fil mile radius fra hvor den var parkeret . Overvåge temperaturmåler på instrumentbrættet inde i det indre af Tahoe under kørslen . Tillad Tahoe til at nå den optimale driftstemperatur derefter bringe det tilbage til dets parkeringsplads .
13 .
Lad et par timer til at gå for at motoren skal køle af, inden du fjerner kølerdækslet . Top fra radiator og reservoir igen , hvis det er nødvendigt.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en VW TDI brændstoffilter
Hvad skal jeg bruge til at installere fælge ?
hvordan man kan ændre tågeforlygte pære i en Nissan Murano
hvordan man kan lave en rustent krom kofanger
hvordan man kan blande syntetiske & traditionelle olier
installere guide til bageste bremser på en Ford freestar
fordele af syntetisk motorolie
typer motorcykel batterier
hvordan man kan erstatte en forlygte på en skovfoged
hvordan du udskifter hatchback stivere