hvordan man kan vide, hvornår din bremseklodser er slidt

hvordan man kan vide, hvornår din bremseklodser er slidt

Bremseklodser er væsentlige elementer i ethvert bremsesystem . Bremseklodser , der har tilstrækkelige pad overflade kommer i kontakt med bremse rotorer at standse køretøjet . Hvis bremseklodserne er slidt , vil de være mindre effektive ved bremsning . Der er et par måder at fortælle om dine bremseklodser er slidt . Bremsebelægningsslid indikatorer er et værktøj bygget i at advare føreren om, at bremseklodserne er behov for udskiftning . Der er andre tegn til at søge til hurtigt at identificere bremsebelægningsslid
1 .
Lyt til støj fra din rotorer ved bremsning . Hvis der er en slibning lyd eller en periodisk skrigende , så er det sandsynligt, at din bremseklodser er slidt ned til det punkt , at de kræver udskiftning . Indikatorerne på bremseklodser vil tage kontakt med rotorerne og få lyd, som vil være dit første tegn på, at puderne er slidte .
2 .
Kontroller bremseklodser . Løsne lug møtrikker på forhjulene med et dæk jern . Løft køretøjet med den donkraft og sted bukke under for rammerne af køretøjet . Fjern lug nødder og hjulene fra hjulboltene .
3 .
Fjern de to caliper boltene på indersiden af caliper med en 13 millimeter skruenøgle . Træk caliper fra rotorerne . Skub bremseklodserne fra væggene i kaliberen.
4 .
Kontroller bremseklodser for at se om puden overfladen er for tynd til at yde tilstrækkelig bremseevne . Puderne vil have slidindikatorer , som bør udvides til et punkt kortere end puden overflade . Hvis indikatoren udvider forbi overflade puden , er puden slidt ned til det punkt , at det kræver udskiftning .
5 .
Sammenlign fornemmelsen af bremsepedalen , når der trykkes under bremsning , og når køretøjet er parkeret . Bremsepedalen reaktion bør være den samme i begge tilfælde . Hvis bremsepedalen bounces under bremsning , er det en indikation af, at puderne er utilstrækkelige til at standse køretøjet .

gode råd og advarsler


 • Når du har fundet , at dine bremseklodser er slidt , erstatte dem med det samme . Også , inspicere bremsning rotorerne for at sikre , at bremseklods slidindikatorer ikke score eller på anden måde beskadige overfladen på rotoren.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre tændrør i en Chevy Astro van
  hvordan man kan ændre bagbremse lys på en Freelander
  hvordan man montere t - spand front chok
  hvordan man rent biler læder interiør
  hvordan man kan få frisk olie fra din bil
  hvordan man kan ændre halen lys på en Nissan Maxima
  hvad gør bil dæk størrelser betyder ?
  hvordan man kan rense vinduesvisker væske
  hvordan du udskifter brændstoftanken påfyldningsrøret i en 2001 Mustang
  hvornår skal du udskifte trailer dæk ?