hvordan man kan vurdere og sammenligne Brugt bil ydeevne

hvordan man kan vurdere og sammenligne Brugt bil ydeevne

Når du køber en brugt bil , er det muligt at blive fanget op i overfladiske spørgsmål : farven på en bil, overtalelsesevne af sælgeren og tiltrækningskraft af et køretøj . Mens funktionerne i en bil og kan stole på sælgeren bør overvejes , udførelsen af en brugt bil er af allerstørste betydning . Før du vælger en brugt bil til at købe , vurdere og sammenligne resultaterne af hvert køretøj . Dette vil bidrage til at sikre , at den bil, du vælger fungerer ordentligt

Du skal bruge: .
målebånd.
Håndboremaskine med skruer .
Flydende hylde kit .
Lace mellemlægsserviet .
Assorterede accenter

fysisk inspektion


1
Kig på de synlige aspekter af en bil : . Er det udstyr, under kølerhjelmen look korrekt? Er der nogen synlige skader på bilens ydre ? Er bilens dækkene oppumpet korrekt ? Undersøg bilen for enhver advarsel sider af indbrud, eller misbrug .
2 .
Prøvekør hver bil, du overvejer at købe . Tænk på den måde, den enkelte bil kører . Er du tilfreds med den venderadius ? Gør bremserne fungerer korrekt ? Har du fornemmelse af, at rattet er løst ? Husk på, at ikke alle biler har samme kørestil , men hvis du føler , at en bil ikke kører ordentligt , stole på dig selv .
3 .
Når du er færdig test køre biler, oprette en liste over fordele og ulemper ved hvert køretøj . I én kolonne , nedskrive positive forhold i den enkelte bil , og i den anden , ned skrive negative egenskaber. Sammenlign positive og negative af bilens ydeevne, udseende og funktioner . Baseret på dine lister , afgøre, hvilke biler der passer bedst til dine behov og ønsker .

Research


1 .
Undersøg mærker og modeller af hver bil , du overvejer at bruge en hjemmeside som Edmunds . com . Du kan opleve, at et køretøj fungerer godt med minimal reparationer , mens et andet køretøj kan have brug for mere reparationer og udskiftninger til at køre problemfrit . Hvis en bil er ofte nødvendigt reservedele , taler til sælger at se, om dele, der allerede er blevet erstattet eller vil sandsynligvis skal udskiftes i den nærmeste fremtid .
2 .
Tal med en leder på en bilforhandler , der sælger den type bil, du overvejer . Drøfte ethvert bekymringer, du måtte have om biler, og bede ham om at afklare , om dine bekymringer er gyldige eller ej .
3 .
Skriv ned køretøjets identifikationsnummer i de biler, du er interesseret i at købe . Ved hjælp af en ressource såsom carfax. com , forskning historien om køretøjer . Denne type ressource vil lære dig om en bils historie , kilometertal og andre faktorer , der vil advare dig om tidligere problemer og mulig svindel .


Relaterede artikler


hvordan du justerer styretøj boksen
Sådan nulstiller du ændre olie indberetning om en jeep jk
hvordan man bruger en overdimensioneret bundprop på en Ford lastbil
hvordan man kan se, om en bil batteri er kortsluttet
hvordan du udskifter en brændstofledning slange på en motorcykel
hvordan du fjerner bumper stickers uden at beskadige biler
hvordan du fjerner 2 pak maling
den bedste måde at polere aluminium på gamle RVS
hvordan du udskifter en Mustang påfyldningsrøret
hvordan du udskifter et brændstof filter på en Pontiac G6