hvordan man talte en motorcykel hjul

hvordan man talte en motorcykel hjul

Spoked motorcykel hjul er en klassisk udseende, en stærk og prisbilligt alternativ til trykstøbt eller kulfiber hjul . De er blevet et dagligt syn i chopper og café racer motorcykel design æstetik og er nemme at bygge og vedligeholde , da eger hjul kan trued til enhver tid med blot en kæp skruenøgle , sparer rytteren timers ridning tid samt et par dollars .

Du skal bruge:
Grundlæggende skruenøgle sæt
. Hjulnav .
Fælgen .
Hjulenes eger .
Eger skruenøgle .


1 .
Sæt en kæp i et hul på den ikke-drev side af navet udefra i. Hvis det gøres korrekt , bør de talte brystvorte show på ydersiden af navet flange . Spring en flange hul og indsætte den næste talte på samme måde . Fortsæt indtil alle andre flange hul har en kæp i den, og gentage denne procedure for det modsatte navflangen . Disse er dine " førende eger . "
2 .
Sæt en kæp i hver af de tomme huller i nav , denne gang indefra og ud . De talte brystvorte i hver af disse eger bør ikke være synlige udefra . Disse er din " halter eger . "
3 .
Indsæt en af de ikke-drevside førende eger i et hul på den ikke-drev side af fælgen . Tråd en kæp brystvorte på dette talte , indtil du kan ikke se talte gevind . Indsæt drive- side førende talte modsat den første ( på den anden hub flange ) ind i det næste fælgen hullet og tråd en kæp brystvorte på det . Gentag denne procedure, indtil hver af de førende eger er på plads på fælgen .
4 .
Indsæt en af de ikke-drevside slæbe eger i et hul på den ikke-drev side af fælgen . Tråd en kæp brystvorte på dette talte indtil du ikke kan se talte gevind . Indsæt drive- side trailing talte modsat den første ( på den anden hub flange ) ind i det næste fælgen hullet og tråd en kæp brystvorte på det . Gentag denne procedure, indtil hver af de efterfølgende eger er på plads på fælgen . Der skal nu være en kæp forbinder hver navflangen hul til hver fælg hul .
5 .
Sæt hjulet på motorcyklen . Put en zip-tie på begge forgaffel ben niveau med fælgen . Skær zip-bånd , så de har samme længde på hver gaffel ben .
6 .
Spin hjulet langsomt omkring sin aksel . Vær opmærksom på eventuelle pletter på kanten , der rører en zip-tie , men ikke det andet. I disse spots , stramme talte modsat side af gnide med en kæp skruenøgle indtil kanten er selv mellem de bånd . Gentag denne procedure , indtil hjulet er helt lige hele vejen rundt om sin omkreds
7 .
Installer et dæk på den nyligt snøret hjul og luft det op til specifikationerne fundet i din motorcykel 's ejerens manual . Tag den nye hjul til en kort prøvetur for at sikre , at det spor lige og rider gnidningsløst på tværs af selv fortovet . Når du kommer tilbage fra din prøvetur , kontrollere rethed af fælgen igen , før du tager nogen langdistance ture .


Relaterede artikler


vejledningen for ændring bravada bremseklodser
hvordan du indstiller fjernbetjening nøglefri adgang til en 1999 ford kontur
hvordan man kan skifte til vinterdæk
hvordan man kan rense røgen lugter i bilen stofbetræk
skivebremse fjernelse
hvordan man rent auto lys
hvordan man kan ændre olien i en 5,9 Dodge diesel
hvordan de - is din bil forrude
hvordan man kan erstatte en PCV ventil på en Escalade
dækstørrelse identifikation