kan du fjerne en abs pumpe ?

kan du fjerne en abs pumpe ?

En ABS pumpe er en del af en bils ABS , eller ant-bremser . Dette system er typisk forbundet til en computer modul , der bruger systemet, når det viser bilen har en vanskelig tid bremsning . Pumpen er en lavet af bremsevæske pumpen og ventilen organ, der manipulerer bremsesystem pres på et hjul af hjul grundlag for bedre automatiske bremsning , er baseret på kommandoer fra ABS -modulet . Disse systemer er fælles om mange forskellige biler

ABS Pumper

Kan du rent faktisk fjerner en ABS pumpe ? Den nemmeste Svaret er : det afhænger af. Udtrykket ABS pumpe kan være uklar , og ABS pumpesystemer varierer fra model til model . Typisk er de fleste ABS pumper er meget svært at nå , men kan fjernes , når du kommer til dem . Andre kan være konstrueret på en sådan måde, at det kun er sikkert at fjerne en del af pumpesystemer-for eksempel kan du være i stand til at fjerne vakuum tank , men ikke aktuatorer . Andre kommer i en anden oprettet som giver dig mulighed for at fjerne en stor del af de pumpende forsamling på én gang-ofte den hydrauliske pumpe og ABS motor afdeling passer sammen og kan tages ud, da en del . Dette vil kræve en vis manøvrering , og du vil sandsynligvis nødt til at fjerne flydende linjer , afbryde alle elektriske forbinder og skru et stort antal bolte og møtrikker , der er holder ABS pumpe og omgivende systemer på plads .

Det er vigtigt at bemærke, at mens man normalt kan fjerne det meste af , hvis ikke alle , ABS pumpen ( ikke tælle de andre ABS-systemer ) , er dette kun gøres for at erstatte eller rette ABS problemer . I de fleste tilfælde kan du ikke bare fjerne pumpen og fortsætte med at bruge bilen . Også , fjernelse eller skifte væsken linjer vil sikkert få luft i dit bremsesystem , så bremserne skal afblødes før du kan bruge bilen igen , også selvom du udskifte pumpen .

Fjernelse Tips

Har alle de værktøjer, du har brug for praktisk-herunder kørsel stik og køre udvidelser af den korrekte størrelse , en momentnøgle , forskellige typer af skruetrækkere og andre værktøjer, du har brug for . Altid starte med at afmontere batteriet . Bremse pumper kan opbygge et stort pres , så nedbryder det tomrum ved at pumpe på bremsepedalen et par dusin gange . Aldrig tryk på bremsepedalen igen , indtil du er færdig , da dette kan skabe en meget farlig brag af trykluft eller væske . Hvis du er i tvivl om, hvordan du fjerner dit ABS pumpe , konsultere en relevant konstruktion manual eller ingeniør guide for at få hjælp .


Relaterede artikler


hvordan du skal aflevere af gamle olie fra en bil
Audi A8 handskerum fjernelse
rørforskruninger guide
hvordan du fjerner tørrede voks på en plastik kofanger
hvordan man kan forsegle afhentning toppers
Sådan nulstiller filtrere livet advarselslys på en aftale
hvordan man kan låse en knallert
hvordan man kan kontrollere , om en tændrør ledning fungerer
hvordan du fjerner transmission på et GMC safari
hvordan man hul Iridium tændrør