typer af biler vinyl maling

typer af biler vinyl maling

Biler kræver maling , der er robuste og holdbare . Vinyl maling er kendt for deres holdbarhed samt det brede spektrum af farver . De arbejder godt for bilindustrien udendørsbrug , blot fordi de giver mulighed for tilpasning af design . De er en god form for maling til udendørsbrug samt visse dele af interiøret i biler

Vinyl maling til udendørsbrug

Vinyl maling er normalt bruges til at male de mest udsatte dele af bilen . Dette omfatter tag-top samt selve bilen . Vinyl maling fås i dåser og kan bruges i sprøjtepistoler , de er også som aerosoler og vinyl wraps . Alle disse bidrage til at genoprette biler til gode visuelle form uden forekomst af falmede pletter . Desuden med de mange forskellige vinyl maling til rådighed , tilpasning af bil design , uanset størrelse kan nemt nås .

Vinyl maling til Falmet Interiors

Ofte interiør farver en bil , vil blegne på grund af eksponering for solen . Dette sker ofte på patches , og du vil opleve, at dit instrumentbræt eller rat ser helt anderledes fra afpuds af bilen . De fleste biler vinyl maling leverandører har et par re-farvestoffer der giver dig mulighed for at genoprette udseendet af din bil interiør . I de fleste tilfælde kan vinyl maling farver blandes så det passer perfekt de eksisterende farver i din bil , så du ikke behøver at genfremstille den fulde interiør i bilen , bare den falmede , tilhugget eller beskadigede dele . Vinyl bil maling derfor har en merværdi for pengene fordel .

Fordele ved Vinyl maling til Interiors

Den primære fordel ved vinyl bil interiør maling er, at det trænger dybt ind i overflader , så fading vil ikke forekomme i pletter . Automobile touch-up maling arbejde kan være en gør- det- selv hjem projektet og maling og værktøjer, som du har brug kan bestilles online . Tørretiden for disse malinger er minimal .

Vinyl Farvestoffer

Der er faktisk vinyl farvestoffer benævnt farvestoffer til brug på vinyl , læder og plast af din bil. Vinyl bil farvestoffer er en anden variation af vinyl malinger , og disse kan let sprayes på med en sprøjtepistol . Hvad mere er , at gøre det versioner tilgængelige på markedet i dag ikke behøver at være blandet med et opløsningsmiddel eller et medie . De kan direkte overføres til beholderen af sprøjtepistolen og er klar til brug . Deres bedste træk er , at de kræver kun 10 minutters tidsramme for en frakke til tørre . Du ønsker måske at konsultere en specialist for oplysninger om din bils præcise krav .

Vinyl sprøjtemaling

Vinyl bil maling i spray form er nemme at anvende. Processen for udvælgelse af farver og prepping for maleriet er problemfri . Niveauet af indtrængning i overfladen af bilen såvel som i interiøret giver dig den fordel, at almindelig vedligeholdelse . Tørretiden mellem lagene er minimal , og derfor , hvis du er sikker på at gøre jobbet derhjemme , vil det ikke tage dig hele dagen .

Nogle online sites , der sælger biler vinyl maling er Rust-Oleum , Parasol Inc. , Læder World Technologies og Modernimage Signworks med en bred vifte af vinyl wraps .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre den forreste rotor i en flugt
problemer med at starte i kulden på en Jeep Cherokee
hvad er formålet med navkapsler ?
hvordan man kan slukke din tjeneste lys på en ætling tc
hvordan du udskifter bremse lys i en Nissan Sentra
hvordan man kan kontrollere servostyring væsken i en Mercedes Benz
hvordan du udskifter blinklyset pære på en Mazda Tribute
hvordan man kan reparere min vinduesviskerne
hvordan man programmerer en Toyota Sequoia chip nøgle
hvordan man kan erstatte en forlygte på en skovfoged